Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Tényleg az én hibám volt ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg az én hibám volt ez az egész?

Figyelt kérdés

Nemrég megismerkedtem egy lánnyal és nagyon sok közös van bennünk, szinte ugyanazok az érdeklődési köreink. Akármiről el tudunk beszélgeni és állítólag kedvel engem.

Elhívtam egy randira és amikor kezen csókoltam, elkezdett csodálkozni, hogy ez most mégis miért csináltam. A továbbiakban még olyan történt, hogy:

- Elmondtam neki, amit már mindig is szerettem volna, hogy szerintem nagyon szép és mennyire ritka, hogy az ilyen lányok még kedvesek is.

- Sokszor volt, hogy megöleltem, mire ő is visszaölelt. Szokásom, hogy mindenkit ölelgetek, aki közel áll hozzám. Bár ő nem áll közel hozzám még annyira, mert még nem vagyunk együtt, de kedvelem és mivel nem akartam tolakodó lenni, így először ezzel fejeztem ki.

- Jártam külföldön és gondoltam rá, így vettem neki egy karkötőt és odaadtam neki. Látszólag örült is neki, sőt azt is mondta, hogy soha nem fogja levenni.

- Nagyon sokszor elmondtam neki, hogy mennyire jól érzem magam vele és azt is hagyta, hogy megcsókoljam.

Mindezek után ő kijelentette, hogy szerinte túl nyálas vagyok és nem biztos abban, hogy szeretne velem még egyszer randizni.

Nos, semmi rossz szándék nem állt ezek mögött, csak szerettem volna, hogy éreztessem vele, hogy én is ugyanúgy kedvelem.

Csak nagyon rosszul esik ez az egész és magamat hibáztatom emiatt..

20/f

2016. aug. 17. 00:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

javaslat : legközelebb picit tartsd a távolságot

ha első randin ennyire bemászik a pasi a intim terembe akkor az számomra kellemetlen

2016. aug. 17. 07:46
 12/18 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem te nem csináltál rosszul semmit. Csak egy olyan típusú lányba futottál, akinek ez elsőre így sok.. a testi kontaktus, ajándék... Ilyenkor olyan érzése van a másiknak, mintha ki lenne éhezve a szeretetre és kb mindegy, h ki csak legyen valaki. Nem a "személyem" fogta meg, hanem tökmindegy, hogy ki vagyok, csak legyen valakije... Talán egy picit túlságosan kiadtad magad és a lány nyeregben érezhette magát, hogy te mennyire oda vagy érte.

Ez abban az esetben nem számított volna neki, ha te is ennyire bejössz neki, de ezek szerint benne még nem alakult ki a vonzódás, hogy mindezt tolerálja.

Az, hogy ő így leépített téged, hogy te túl nyálas vagy, az az ő szegénységi bionyítványa. Adhatott volna időt neked, ennek a kapcsolatnak, h kiforrja magát.

Amúgy pedig következő alkalommal ajándékozni pl ráérsz többedik alkalommal, kimondani, hogy jól érzed vele magad pedig szerintem nem feltétlen kell, vagy ha mégis szeretnéd, akkor ezt sem ott az első randin.

2016. aug. 17. 08:33
 13/18 anonim ***** válasza:
36%
Szeriintem tok edes lehettel. :D Mondjuk elso randin ilyet tenyleg nem szabad. En se dijjazom, ha egy szinte vadidegen olelget. Nekem ehhez mar ismerni kell egy kicsit az illetot. Eleg fura, mert regen random olelgettem barkit, de ez most mar nem megy...
2016. aug. 17. 09:17
 14/18 anonim ***** válasza:
27%

Én személy szerint imádom az ilyen nyalás pasikat :D nekem ez romantikus és jó :)

De ez tényleg ember függő :D

Ha a csaj nem tudott értékelni akkor keress olyat aki fog :)

2016. aug. 17. 09:36
 15/18 anonim ***** válasza:
81%

Egyszerűen nem illettetek össze és kész. A lánynak túl gyors volt a tempó, szerintem tolakodó voltál vele kicsit, legalábbis nálam az lennél. De látod, van, akinek ez bejön.

Ne hibáztasd magad, legfeljebb legközelebb kicsit fogd vissza magad. Ilyesmire ráérsz a harmadik, negyedik randi környékén is, ha már tényleg kezdtek összehangolódni.

2016. aug. 17. 09:40
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Annyit azért hozzátennék az elôzöhöz: van, akinek olvasásra bejön. Gondolom úgy képzelik el magukban, hogy a szôke herceg, akiért már ôk is teljesen odavannak, az milyen cuki lenne, ha ilyesmiket csinálna.

Aztán, hogy ha a való életben élnék át egy olyan sráccal, aki iránt még csak szimpátiát érzenek, az egy más kérdés: lehet, hogy akkor is azt mondanák, hogy de jó ez a konstans nyálözön, de az lenne tippem, hogy a nagyobb rèszük azért alaposan megszeppenne tôle.

2016. aug. 17. 09:57
 17/18 anonim ***** válasza:
54%
Én miért nem találkozok soha ilyen sráccal? :(
2016. aug. 17. 10:00
 18/18 anonim ***** válasza:

Ez akkor jön be, ha én is oda vagyok a pasiért! Akkor nagyon díjaznám. Amúgy, ha még vagy egyáltalán nem érzek iránta mélyebben, akkor tolakodó lehet.

De, nem mondanám, hogy változz meg, mert akkor nem lennél önmagad. Csak lehet, így nehezebben fogod megtalálni azt, aki hozzád illik. Viszont, tapasztalatom azt mondja, hogyha megjátszod magad, erőlteted, hogy ne mutasd ki az érzézéseidet, akkor utána már nehezebb lesz. Régen én is ilyen voltam, csalódtam, bezárkóztam, hideg lettem és nehezebb már kimutatni, amikor tényleg ki szeretném fejezni a szeretetemet.

2016. aug. 18. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!