Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok fontosnak azt hogy a férfinek legyen kocsija?
Én randizok egy pasival, viszont nekem az fontos hogy legyen valakinek kocsija... Ha kocsija nem is de jogosítványa legyen, azt elvárom.
Viszont a pasinak egyik sincs, ami zavaró... Viszont tetszik nekem a pasi... És most nem tudom hogy mit csináljak. Ha van valami nem tudunk sehova se menni.
Páromat 23 évesen neten ismertem meg. Most vagyok 27 éves.
Idén decemberben költöztünk össze. Addig 200 km-es távkapcsolatban voltunk.
Decemberben vettünk közösen egy lakást 9 millióért, igaz ugyan, hogy rokoni kölcsönnel (2 millió), de a többi, önerő volt.
Most a lakásunkat újítjuk fel.
Ja, és veled ellentétben van egy álommelóm, ugyan nem fizet sokat (nettó 125 ezer) de imádom.
És képzeld, igen, itthon laktam, mert így tudtam félre tenni, plusz segítettem a halálosan beteg anyukámnak, aki sajnos idén 56 évesen meghalt daganatban. 12 évig küzdött vele.
Remélem a te életedben minden happy, hogy ennyire rosszmájú vagy.
Semennyire nem fontos.El lehet jutni mindenhová autó nélkül is.
És ha most a kiszemeltednek nincs akkor bukta?
Ilyen alapon választasz?
Nekem meg az a fontos hogy a nőnek legyen jogosítványa, ugyanis ha nem muszáj nem vezetek. Személyszállításban dolgozok, heti 6-8ezer kmt teszek meg, bőven elég.
Egyébként meg ha neked sincs autód, se jogsid, akkor mire fel várod el valakitől ugyan azt, ami neked nincs? Egy tipikus érdek ember vagy. Gázpedálról lépjél le inkább, és próbálj meg társat keresni, nem sofőrt magadnak, nyomorék.
Suzukis vagyok.
Jah nem hatott meg a csaj, jót röhögtem rajta. Persze másnap jött az SMS. De ez már vagy 3 éve volt.
Azóta megtaláltam azt a nőt, akinek nem gáz a Suzuki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!