Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, fontosnak tartjátok? 18l
Figyelt kérdés
Fontosnak tartjátok,hogy első randin már legyen csók? vagy szerettek várni inkább egy pár alkalomig?2012. márc. 7. 11:08
1/7 anonim válasza:
én egy pár alkalom után szeretem
20F
3/7 anonim válasza:
Első randin nem kell feltétlenül smárolni,pár alkalmat lehet várni.
4/7 anonim válasza:
Hát hogy ha már előtte találkozgattunk, nem randi alatt értve, akkor igen, legalább egy szájra puszit, :) így tudjuk mi a helyzet.
5/7 anonim válasza:
... Is is. Alkalomfüggő, nem feltétlenül fontos, de ha úgy jön ki a lépés, nincs ellenemre. Szerintem elég nagy hülyeség ez a kötelezző várni nem tudom hány alkalmat vagy kötelezző első randin lesmárolni. Amikor úgy jön, akkor megtörténik. :) 23F
7/7 anonim válasza:
Nem. azt tartom fontosnak hogy a másik is akarjon engem megcsókolni. ha ez műár az első randin így van akkor boldog vagyok, ha csak a 5.en akkor meg akkor vagyok boldog..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!