Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok fontosnak a külsőségeket?
de fontos..sokáig én is azt mondogattam mindenkinek,h áhh dehogy fontos de aztán rájöttem h igenis számít mert az az első benyomás és csak utána következik a belső mert azt nehezebb megismerni..
21/L
nekem csak annyira fontos, hogy ápolt legyen, és ne legyen hájas.
szerintem gyere össze vele, aztán később dobhatod, ha mégsem jön be.
14:34es vok.
először nekem sem volt a kifejezett ideálom a volt pasim mert énnálam mindig kikötés volt h azért jóval magasabb legyen a férfi..erre találkoztam vele és ugyanakkora volt mint én és vhogy nem is mondtam rá h huh milyen jo 1 pasi csak olyan jó kategoriába soroltam...és totál belezugtam miután jobban megismertem..miota szakítottunk ő a mérce és hasonlo külsejű pasik lettek az ideálom.és a bnőim és mondták h nekik annyira nem jön be..aztán szakítottunk és mondták h tényleg jo pasi..szal csak féltékenységből mondták..
Ha ránézek fogjon meg. Különben szóba sem állok vele. Ez nem azt jelenti, hogy csak a macsók tetszenek, hanem legyen benne egy dolog, ami megfog. A szeme, a keze, az arca, a kisugárzása... Ha ez nincs meg, lehet akármilyen szép "belülről" nekem bizony nem kell!
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!