Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire tartjátok fontosnak a külsőségeket?
Valószínűleg nem tudnék olyannal összejönni, akitől külsőre undorodok. Pl. nagyon kellemetlen a szaga, gusztustalanul néz ki. Viszont már nem is egyszer jöttem össze olyannal, aki nem tetszett, viszont lelkileg nagyon megérintett.
32/N
Külső megfog, belső megtart...
Volt olyan, hogy a szép szőke herceg megszólalt, és kiábrándultam, de olyan is, hogy a kevésbé szép szőke hercegtől elolvadtam. De a külső akkor is fontos, hiszen egy olyan embert, aki nekünk semennyire nem tetszik, nem veszünk észre, így esélyünk sincs megismerni.
"A barátnőim közül többen is "leszólták", akadt olyan is aki azt mondta szerinte egy főnyeremény. Nem tudom mi legyen, össze vagyok zavarodva."
Most akkor mi a fontosabb, a te érzéseid, vagy a barátnők véleménye? Hány éves vagy te 12?
nekem fontos a külső, de sokkal több lány tetszik nekem, mint az osztálytársaimnak...
f17
fontos a külső is, de mivel nem érzem magam külsőleg egy főnyereménynek ezért nem érzem azt, hogy megengedhetem magamnak azt, hogy magasra tegyem a mércét :)
fő hogy magasabb legyen nálam és kicsit idősebb
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!