Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, mennyire tartjátok fontosnak, hogy a párotok művelt legyen?
De akkor is az alapműveltség része. Mindenki hallotta, tanulta. Az, hogy őt nem hatotta meg annyira és elfelejtette, ez van. Kevesebb nem lesz.
A logikus gondolkodást többre tartom a lexikális tudásnál. Nem lehet vitatkozni valakivel, ha csak beseggelt egy csomó tényt, de nem érti, vagy nem tudja érveléshez használni.
Számomra nem az adott témában való műveltség a fontos hanem hogy minél több témában legyen ismeretanyaga. Attól hogy ő Vivaldi össze művét fel tudja sorolni nem fogok tudni vele beszélgetni.
Ami a masik "tudással" kapcsolatos jó pont ha a műszaki területeken otthon van. Szerelés, barkácsolás stb.
Fontosnak tartom,hogy kb. annyira legyen művelt, intelligens mint én. Ezalatt viszont nagyon nem a lexikális tudást értem.
Aki a párom azzal élem a mindennapjaim, nevelem a gyerekem, társaságba, barátok közé járok, és tulajdonképpen mindenkit minősít az az ember, aki mellette áll.
Nekem fontos,hogy talpraesett legyen, legye problémamegoldó képessége,tiszteljen,fontosnak tartsa a mindennapi életünket, a családot és tegyen is értünk, legyen felelősségtudata.
A hétköznapokban Dante műveinek részletes ismerete nélkül is el lehet leni. És valljuk be, ki az, aki a gimis tananyagot még negyvenévesen is fújja?
Az átlagműveltség fontos(pl. a helyesírás is), de mindenki abban lehet kiemelkedő amit tanult, amit dolgozik és ami az érdeklődési köre.
Alap, hiszen én is tájékozott vagyok, és sokminden érdekel.
Ismerkedtem olyan sráccal, aki kb. semmihez nem értett, a második randit már nem kellett megszerveznie.
A kedvesem okos, szertaágazó a tudása és - hozzám hasonlóan - mindig olvas, tanul, képzi magát. Egy év után is minden nap órákig tudunk beszélgetni, mert nyitott gondolkodású, és az is érdekli, amit én mondok neki, mert új információ, más nézőpont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!