Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mennyire tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire tartjátok fontosnak ezt a nőben?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, hogy a férfiakba már egészen kicsi koruktól kedve íratlan szabályokat sulykolnak bele, ugye azzal kezdődik a "macsóság" beékelése, hogy azt dörgölik a kisfiúk orra alá, hogy "a fiúk nem sírnak" és alapjáraton több olyan közhely is van, amellyel a látszólagos érzéketlenséget nevelnek a fiúkba. A nők ugye meg folyamatosan lelkiznek egymás közt és sokkal szabadabban vezethetik le az érzelmi feszültségeiket, nekik elnézik, míg a férfiszerephez hozzá tartozik a hallgatás, a nyelés, a tűrés, egyedül való feldolgozás.

Férfiak, egyet éretetek-e ezzel a megállapításommal, mennyire meritek megélni, kifejezni az érzelmeiteket? Mennyire vagytok ténylegesen érzékenyek és ebből mennyit mutattok ki?

És a fő kérdésem: Nektek fontos, vagy örülnétek annak, ha egy olyan nő lenne a társatok, akinek felfedhetitek a gyengeségeiteket és "sírhattok a vállán" ő pedig lelkizne, törődne veletek, megvigasztalna titeket? Vagy nem szívesen tennétek ezt még a párotok előtt se, inkább az önemésztést választjátok, magatokban rendezitek le a fájdalmaitok, ezzel megtartva a "férfiasságotokat"?

2015. dec. 16. 18:13
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

A párom épp a napokban mondta, hogy én vagyok az első olyan nő az életében, aki elfogadja, sőt értékeli, hogy nyitott könyv és mindig kimutatja, hogy mi zajlik benne...

Pedig szerintem ez a normális, mert korábbi kapcsolataimban mindig találgatni kellett, hogy mi a másik problémája. Nem mondták el, de a jeleit érzékeltem. Az sokkal rosszabb!

2015. dec. 16. 18:19
 2/17 anonim ***** válasza:
53%
Fontos az őszinte, kendőzetlen beszélgetés. Ebbe gyakorta beletartozik nálam a lelki problémák megbeszélése is, persze kölcsönösen. Szóval nagyon is jó, ha egy nővel lehet beszélgetni ilyesmiről is, és nem mindig csak az a téma, hogy hogyan kápráztassam el őt. :)
2015. dec. 16. 18:26
 3/17 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező nagyon jó a meglátásod! Sajnos a férfiaktól a társadalom elvárja, hogy mindig erősek legyenek, egy férfi legyen, macsó, érzéketlen gorilla, különben nem férfi...

Én egy érzelmes és romantikus férfi vagyok, és nagyon nagy szenvedést okoz számomra, hogy ezt a társadalom egyáltalán nem tolerálja. Itt most nem hisztire kell gondolni, hanem olyasmire, hogy ha szomorú vagyok akkor sírhatnékom van, el tudok pityeregni egy filmen stb. Én nagyon örülnék, ha olyan nő lenne a társam, aki mellett nem kellene állandóan erősnek lenni, aki mellett néha lehetek gyenge és EGYMÁS támaszai lehetünk, nem pedig csak a nő támaszkodna állandóan rám, cserébe azért, hogy szétrakja a lábát...

Én egyébként azt vettem észre, hogy pont a nők veszik leginkább semmibe azokat a férfiakat, akiknek vannak érzelmeik. Ma szinte mindenkinek, az érzéketlen alfaállatok kellenek.

2015. dec. 16. 18:29
 4/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon fontosnak tartom, és egyetértek. Ha olyan nő mellett vagyok, aki nem tartja ezt gyengeségnek, hanem emberi dolognak fogja fel az érzelmeket, akkor nagyon szívesen élek a lehetőséggel :) Bárcsak minden férfi mellett lenne egy olyan nő, aki így gondolkodik.
2015. dec. 16. 18:34
 5/17 anonim ***** válasza:
én eléggé lelkizős típus vagyok de a külvilág felé nem mutatom mert akkor én vagyok a sz@@r nyomorék meg nem vagy férfi stb jelzőket kapok. inkább magamba fojtom a bánatomat mindig nem mondom senkinek
2015. dec. 16. 18:54
 6/17 anonim ***** válasza:
én legútóbb elsirtam magam randin, amikor a nő megmondta, hogy csak barátként tud kezelni. Elkomolyodott, a haja végével illetve táskájának cipzárjával játszott. Vajon hatottam rá?
2015. dec. 16. 18:59
 7/17 anonim ***** válasza:
Sok ilyen nő van! De ők nem kellenek senkinek...: (
2015. dec. 16. 19:06
 8/17 anonim ***** válasza:

Miért ne kellenének? :O

Egyébként a 6-os után azt hadd tegyem hozzá, hogy soha nem használtam fel a sírást érzelmi zsarolásra, illetve semmire. Csak "öncélúan" sírtam más előtt, ha már tényleg nem bírtam tovább, ilyen is évente 1-2x fordult elő, nehezebb időszakban.

(#4)

2015. dec. 16. 19:20
 9/17 anonim ***** válasza:
Én örülnék ilyen nőnek, ha létezne, de sajnos ma már csak olyan nők vannak, akik azt tartják férfiasnak, ha valaki egyáltalán nem mutat érzelmeket.
2015. dec. 16. 19:29
 10/17 anonim ***** válasza:

Nagyon fontosnak tartom.

Nem az őskorban vagyunk már, hogy a férfinak nem lehet sírni.

2015. dec. 16. 19:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!