Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak, mennyire tartjátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, mennyire tartjátok fontosnak ezt a nőben?

Figyelt kérdés

Úgy gondolom, hogy a férfiakba már egészen kicsi koruktól kedve íratlan szabályokat sulykolnak bele, ugye azzal kezdődik a "macsóság" beékelése, hogy azt dörgölik a kisfiúk orra alá, hogy "a fiúk nem sírnak" és alapjáraton több olyan közhely is van, amellyel a látszólagos érzéketlenséget nevelnek a fiúkba. A nők ugye meg folyamatosan lelkiznek egymás közt és sokkal szabadabban vezethetik le az érzelmi feszültségeiket, nekik elnézik, míg a férfiszerephez hozzá tartozik a hallgatás, a nyelés, a tűrés, egyedül való feldolgozás.

Férfiak, egyet éretetek-e ezzel a megállapításommal, mennyire meritek megélni, kifejezni az érzelmeiteket? Mennyire vagytok ténylegesen érzékenyek és ebből mennyit mutattok ki?

És a fő kérdésem: Nektek fontos, vagy örülnétek annak, ha egy olyan nő lenne a társatok, akinek felfedhetitek a gyengeségeiteket és "sírhattok a vállán" ő pedig lelkizne, törődne veletek, megvigasztalna titeket? Vagy nem szívesen tennétek ezt még a párotok előtt se, inkább az önemésztést választjátok, magatokban rendezitek le a fájdalmaitok, ezzel megtartva a "férfiasságotokat"?

2015. dec. 16. 18:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

"Nem az őskorban vagyunk már, hogy a férfinak nem lehet sírni."

De, sajnos a modern őskorban vagyunk.

2015. dec. 16. 21:09
 12/17 anonim ***** válasza:

11 nek igaza van !

[link]

2015. dec. 16. 21:18
 13/17 anonim ***** válasza:
Egyet értek veled, kedves kérdező, de annyit hozzátennék, hogy a nyelés női szerepkör.
2015. dec. 16. 21:25
 14/17 anonim ***** válasza:

Érdekes téma. Én sajnos elég érzékeny vagyok, a hozzám nagyon közel álló személyek mind tudják ezt, viszont van egy határ, ami mögé nem szívesen engedek be senkit. Vannak sérelmek meg gondolatok, amiket inkább megtartok magamnak. Mikor volt komoly kapcsolatom, akkor végül is beszélgettünk mindenről, de több dolgot így is magamban éltem meg.

Bár itt tisztázni kéne, hogy ez mit is jelent pontosan, mert ha csak azt értjük alatta, hogy "lelkizés", akkor azt a legbizalmasabbakkal úgyis csinálom, legyen az egy barátnő, vagy barát, ez nem téma. Eleve olyan társat választok, aki ilyen téren hasonló és fogékony rá. Viszont sírni meg senki előtt sem szeretek, olyankor össze kell szednem minden erőmet.

Szóval a kérdésre válaszolva, kicsit érzékenyebb vagyok, mint amennyire kimutatom, mert tudom, hogy nem túl vonzó tulajdonság. Alapjáraton is zárkózott vagyok, de ha megvan a megfelelő ember, akkor könnyen oldódok. Sosem voltam az a "macsó" típus, erről letettem már nagyon rég, úgyhogy csak megpróbálok kevésbé "nem vonzó" lenni. :D

Én mindenképp örülnék egy olyan barátnőnek, akivel át lehet rágni magunkat ezen, hasonlóan mély érzésű, empatikus. Igazából mással nem is tudnám elképzelni, ezek nagyon fontos dolgok.

2015. dec. 16. 22:06
 15/17 anonim ***** válasza:

Erős vagyok testileg, lelkileg. Sohasem gondoltam arra, hogy érzéktelennek is kéne lennem, meg hát gondolhatnék... vannak érzelmeim. Ezek fontosak, sokat beszélek róluk, meg nem nyomom el őket.

Nem "kisírni" szoktam valaki nő vállán, csak élek, mint egy normális férfi.

2015. dec. 28. 12:27
 16/17 Titusztitusz ***** válasza:
Bizonyos fokig jó az, ha egy férfi életében van olyan nő, akinek el tudja sírni az esetleges bánatát, de azért van, vagy szerintem kell lennie egy bizonyos határnak mindig...Én pl. LELKI BAJOKAT-PROBLÉMÁKAT sohasem sírnék el "könnyek között", senki nőnek sem, mivel ez esetben oda is lenne egyböl a férfiúi önérzetem...Max. annyit szoktam tenni, hogy KÖTETLEN-ŐSZINTE beszélgetés során elmondom a hozzám közelálló nőnek az éppen meglévő problémáimat, aztán kikérem a véleményét, hogy szerinte mit tegyek...Aztán ha meggyőz arrol, hogy jól látja a megoldást, akkor megfogadom a tanácsát, de aztán ennyi...Azért prücskölés-sírás-rívás egy NŐ VÁLLÁRA hajtott fejjel, az nagyon nem az én stílusom...És mélységesen meg is vetem az olyan "férfiakat", akiknek az ilyesmi bevett szokásuk...
2015. dec. 28. 12:47
 17/17 anonim ***** válasza:
Inkább olyan társra van szükségem, akivel félszavakból is. Rendszeres lelkizésre nincs igényem. Ha sírhatnékom van, inkább elvonulok, és megpróbálom valamivel feledtetni. Nem játszom a domináns hímet, meg nem is vinnyogok a sorozatokon, vagy akármin. Viszonylag kiegyensúlyozott vagyok. Gyorsan leépítem az olyan kapcsolatokat, ami mérgezné az életem, akkor is ha rokonról van szó.
2015. dec. 28. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!