Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti fontosnak tartjátok ezt?
Hogy egy alakuló kapcsolatban érezzétek a törődést? Megelégednétek azzal, hogy hetente max egyszer találkoztok? Akkor is otthon vagytok, mert semmi más közös program nincs. Csak otthon beszélgetés, vagy filmezés.
Én úgy gondolom, hogy a srác feladata lenne (legalábbis az udvarló fázisban amikor még nem vagytok együtt de alakulnak a dolgok), hogy programokat találjon ki, és éreztesse a lánnyal, hogy akarja, hogy komolyabb dolog legyen.
Én most olyan helyzetben vagyok, hogy nem érzem a törődést. Van, hogy 2-3 napig nem is keres. Hetente egyszer találkozunk, azon kívül telefonon szoktunk beszélni naponta párszor, de van, hogy kimaradnak napok. Valentin napot sem töltöttük együtt, sőt előfordult olyan is, hogy nem találkoztunk mert ő inkább a haverjával volt, holott vele szinte nap tud találkozni.
Belefáradtam ebbe, úgy érzem. Én várok el túl sokat, vagy ti sem tolerálnátok ezt?
Mikor nekem alakult a kapcsolatom, majdhogynem minden nap láttam a barátomat, mert egy suliba jártunk és mindig odajött hozzám. Ezen felül minden hévégét velem tölt. Nos, mikor nem egy suliban voltunk már, akkor általában hétvégén találkoztunk, de volt, hogy hétköznap is le tudott jönni vagy én menni.
Az elejétől fogna szinte nem maradt ki nap, hogy ne beszéltünk volna, de ezt embere válogatja.
A haverozás meg nem igazán ütötte a velem töltött idejét, próbálta egy szinten tartani az egészet, hogy sehogy se legyen rossz senkinek.
Nekem nagy szerencsém van vele, de nem ez az elvárás, mert a te barátoddal sincsen probléma, csak máshogy értékeli a dolgokat és mivel téged ez zavar, el kellene neki mondanod. Biztos megérti és ezentúl úgy kalkulál majd, valamint úgy beléd esik, hogy nem is lesz kedve mással, csak veled tölteni az idejét a legtöbb esetben. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!