Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire tartjátok fontosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartjátok fontosnak azt hogy a férfinek legyen kocsija?

Figyelt kérdés

Én randizok egy pasival, viszont nekem az fontos hogy legyen valakinek kocsija... Ha kocsija nem is de jogosítványa legyen, azt elvárom.

Viszont a pasinak egyik sincs, ami zavaró... Viszont tetszik nekem a pasi... És most nem tudom hogy mit csináljak. Ha van valami nem tudunk sehova se menni.

2017. dec. 31. 10:43
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
Számomra nem fontos. Nem érdekel van e kocsija.
2017. dec. 31. 10:44
 2/28 anonim ***** válasza:
89%
Tán nincs lábatok, vagy tömegközlekedés?
2017. dec. 31. 10:48
 3/28 anonim ***** válasza:
72%
Szerinted a pasinak fontos, hogy neked is legyen jogsi s szekér, mert eszed az nincs csak érdeked:DDD
2017. dec. 31. 10:50
 4/28 anonim ***** válasza:
73%
Van kocsim és kb. 100 ezer km már a hátam mögött, mégsem érzem önmagában, hogy előny lenne a nőknél.
2017. dec. 31. 10:52
 5/28 anonim ***** válasza:
47%

Ha a kocsi fontos, azt megértem... de a jogsi miért?

Özgül büzgül: ha valami Fordod vagy izéd van, az nyilván nem előny.

2017. dec. 31. 10:54
 6/28 anonim ***** válasza:
100%
Kár lenne, ha egy olyan dolgon bukna az egész, aminek semmi köze nincs ahhoz, milyen ember valaki. A jogsi csak egy olyan "extra", ami megkönnyíti a mindennapokat. Nézd, a randilehetőségek valószínűleg némileg majd be lesznek emiatt korlátozva, de bizonyítsd be magadnak és a világnak, hogy vannak még igazi nők, akik ilyesmin nem akadnak fenn, és az emberi szimpátia a döntő faktor az ismerkedés továbbvitele szempontjából. Ha talpraesett a pasi, megoldja, hogy totál emlékezetes randik legyenek, és fel sem fog tűnni a romantikus andalgások közepette az autó hiánya. Ez lenne a normális.
2017. dec. 31. 10:55
 7/28 anonim ***** válasza:
5%
Nekem fontos. Buszozni egyedül is tudok😁
2017. dec. 31. 10:58
 8/28 anonim ***** válasza:
97%
Nem érdekel. Van nekem. Megyünk azzal, ha van valami. A jogosítvány egyébként nálam is előny. Jó tudni, hogyha bármi baj van be tud ülni ő is a kocsiba és menni. Ahogy később ha gyereket tervezünk is jól jön, ha ő is tudja vinni vagy mikor már én nem fogok merni vezetni terhesen ő is el tud vinni bárhová.
2017. dec. 31. 11:00
 9/28 anonim ***** válasza:
97%

Volt egy ilyen randim.

Odamentem kocsival, "de ez csak egy Suzuki" . 3 éves sport Swift, tiptop rajta minden. Kérdem tőle: "Neked milyen verdád van?" közli velem, hogy neki nincs pénze kocsira, de ő nem ül be ebbe az autóba.

Szóval haza buszozott.

2017. dec. 31. 11:04
 10/28 anonim ***** válasza:
56%
#9 Ez ugye vicc?!
2017. dec. 31. 11:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!