Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire tartjátok fontosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire tartjátok fontosnak azt hogy a férfinek legyen kocsija?

Figyelt kérdés

Én randizok egy pasival, viszont nekem az fontos hogy legyen valakinek kocsija... Ha kocsija nem is de jogosítványa legyen, azt elvárom.

Viszont a pasinak egyik sincs, ami zavaró... Viszont tetszik nekem a pasi... És most nem tudom hogy mit csináljak. Ha van valami nem tudunk sehova se menni.

2017. dec. 31. 10:43
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
80%

Évekig ingáztam busszal a munkám miatt, illetve az exem családjához is több száz km vezetett busszal + vonattal kínlódva.

Köszönöm, de eljutottam egy olyan szintre, hogy nem vagyok rákényszerülve ezekre. Vettem magamnak kocsit, így számomra fontos, hogy legalább jogsija legyen a férfinak.

2017. dec. 31. 11:06
 12/28 anonim ***** válasza:
95%

9-es, ez komoly?

Én poénból írtam, buszozni egyedül is tudok, de nyilván nem így választok párt. Jó ha van, de nem feltétel. De hogy kijelentse, ilyen autóba nem ül bele, vicc. Ne sajnáld.

7-es voltam

2017. dec. 31. 11:09
 13/28 anonim ***** válasza:
81%

A magadfajta anyagias nők miatt alakult ki az az általánosítás rólunk, nőkről, hogy kötelező jelleggel elvárjuk, hogy a pasinak legyen jogsija és autója.

MIKÖZBEN EZ TÉVEDÉS!!!

Mi a francot csinálsz a jogsival, ha a pasi egy tapló paraszt?

Miért elvárás számodra, hogy a pasinak legyen jogsija és autója?

Neked talán van mind a kettő?

Vagy csak szeretnéd, hogy valaki vigye a s..ggedet napi szinten, mert lusta vagy sétálni?

2017. dec. 31. 11:12
 14/28 anonim ***** válasza:
26%

13-as

Azért van ilyen általánosítás, mert vannak olyan csalódott bunkó emberek, akik nem látják a különbséget ember és ember között ezért általánosítanak. Nem a kérdező hibája, hogy máshogy gondolkodik, mint te, mások az igényei. Nem neki kell nekitámadni primitív bunkó stílusban, hanem azoknak, akik általánosítanak. Szép dolog, ha te mást tartasz fontosnak, kívánom találd is meg, de ettől nem kell nekitámadni ilyen stílusban mindenkinek aki mást gondol. Tudod okos enged, szamár szenved. Arról nem beszélve, hogy egy értelmes nő nem foglalkozik azokkal, akik bunkó módon általánosítanak.

2017. dec. 31. 11:22
 15/28 anonim ***** válasza:
100%

Munkám miatt találkoztam sok 50 körüli gazdag (egy bankban 100 millió forint fölötti betét) férfival, és többnek, kb 10-ből 1-nek nem volt autója, ráadásul tömegközlekedéssel jártak a következők miatz:

- bármikor beülhet taxiba

- ha hosszabb útra megy, bármilyen autót bérelhet

- ha ott a busz, minek várjon taxira?

2017. dec. 31. 11:22
 16/28 anonim ***** válasza:
14%
Szerintem hagyd ezt a pasit, mit gondol magáról? Majd gyalogolni fogsz, ha menni akarsz valahova? Szánalom...
2017. dec. 31. 11:23
 17/28 anonim ***** válasza:
66%

"Nem a kérdező hibája, hogy máshogy gondolkodik, mint te"

Akkor kinek a hibája? Az enyém? A pasiké?

Nem, a kérdezőé, mert ő gondolkodik így!

" Nem neki kell nekitámadni primitív bunkó stílusban, hanem azoknak, akik általánosítanak. "

Lehet, hogy a stílus durva volt, azonban a kérdezőnek is fel kéne fogni, hogy nem azok az igények a mérvadók egy párkeresésben, amit ő annak tart. Aztán meg csodálkozik, hogy egyedül van. Miért is? Mert sz..rok az elvárásai, igényei!

Már megtaláltam páromat, lassan 5 éve együtt vagyunk.

2017. dec. 31. 11:27
 18/28 anonim ***** válasza:
54%
Nekem van. Még megf@arkalni se akarok olya nőt, aki olyan mint a templom egere és egyetemet akkor látott, amikor ott takarított.
2017. dec. 31. 11:32
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

14

"Már megtaláltam páromat, lassan 5 éve együtt vagyunk."

Hol Mami Hotelben?

Akinek autóra nem futja, annak van lakása?

2017. dec. 31. 11:39
 20/28 anonim ***** válasza:
0%
Bocsi előző 17-esnek szólt
2017. dec. 31. 11:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!