Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szemközti házban lakik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szemközti házban lakik valaki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Oké, nem csak egy valaki lakik ott nyilván. :D

Van egy férfi, akit sokszor látok és felkeltette a figyelmemet.

Furcsa egy helyzet, tudom.

Próbáljak meg összefutni vele valahogy? De ebből még nem tudok meg róla semmit. Vagy mit tegyek, hogy megismerhessem?

Hagyjam inkább, mert elég betegesnek tűnik ez az egész? Teljesen ostobaság, de kíváncsi vagyok rá.

Mit tennétek vagy hogyan reagálnátok az ő helyében?

2017. dec. 30. 23:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/90 A kérdező kommentje:

Persze, és azóta is boldogan élünk együtt nála. Nem. Dehogy. :)

Már a lépcsőházba se jutnék be egykönnyen, az a helyzet.

Vagy te is úgy gondolod, hogy átsétálni egy idegen helyre, egy idegen személyhez, olyan átgondolt ötlet lenne? Már csak a másik szemszögéből megközelítve is elég bizarr...

Viszont ez még csak a történet kezdete volt. :D

2018. jan. 10. 18:25
 82/90 anonim ***** válasza:

Volt szerencsém megtapasztalni a fordítottját, igaz mi a metróban találkoztunk :)

Megláttuk egymást ő rám mosolygott én vissza, és tök aranyos volt mert egy habindokkal odajött hozzám megkérdezni, hogy XY helyre , hogyan is kell eljutnia . A többi meg már történelem :)

A férfiak sokkal nyitottabbak ezen a téren, simán megpróbálhatod te is ! Próbáld ki azt, hogy ha egymás felé sétáltok, rámosolyogsz, és ha ő vissza, akkor ez már egy jó jel. Simán belökheted neki, hogy eltévedtél tudna-e segíteni blabla…. ha igazi úriember segíteni fog. A többit meg már a te kreativitásodra bízom :)

2018. jan. 11. 08:05
 83/90 A kérdező kommentje:

Nem igazán hiszem, hogy ez a fordítottja lenne. :)

Az eltévedős sztori sem annyira játszik, hiszen egy házra lakunk egymástól. Simán lehet, hogy esetleg látott is már, ki tudja... a környéken megfordulok azért sokszor.

Egyébként jó ilyen történeteket olvasni, mint a tiéd. Azóta hogy vagytok? Működik még a dolog? :)

2018. jan. 20. 21:34
 84/90 A kérdező kommentje:
Összejött egy másik lánnyal, azt hiszem... :(
2018. febr. 16. 16:39
 85/90 anonim ***** válasza:
23%
Így jár aki sokat tököl, meg aki nőként arra vár hogy majd a férfi szólítja meg, mert hát az a "kötelező", hogy a férfi kezdeményezzen. Gratulálok hozzá, itt az eredménye.
2018. febr. 16. 16:47
 86/90 A kérdező kommentje:

Hát arra tényleg várhattam volna, hogy megszólít, főleg, hogy sosem találkoztunk, csak a szemközti házból látjuk egymást maximum. :D

"Betörni" abba a lépcsőházba valami mondvacsinált okkal meg olyan nyomulósan beteges lett volna... De ettől függetlenül köszi szépen! :)

2018. febr. 16. 17:11
 87/90 anonim ***** válasza:

Akkor ez bukta. De lehet a nő is megvan már neki egy ideje, csak nem láttad eddig. Sok minden lehet, de ezen már nem változtat.

Én sem törnék rá így senkire lépcsőházon belül, fordított esetben is frászt kapnék egy ilyentől; eleve hülye helyzet volt.

Amúgy, ez melyik város? Mert én a nagyobbakban is heti szinten összefutottam az utcán a körülöttem lakókkal.

2018. febr. 16. 17:57
 88/90 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat! Igen, én is összefutok néhánnyal, vele pont nem. Igazából lényegtelen is, hogy melyik városról van szó. Sosem futottunk még össze, de ami késik ugye... :)

Valóban furcsa helyzet volt, most már csak tovább kéne lépni végre valahogy.

2018. febr. 16. 19:52
 89/90 A kérdező kommentje:

Ha esetleg érdekel valakit, akkor leírom mi lett a történet folytatása. :D

Végül kiderült, hogy az egyik csoporttársam rokona a barátnő. Elég vicces szituáció ez is. Egy buliban találkoztunk is, a sráccal is... És ha nem lenne barátnője, akkor sem illenénk össze, szóval jó vége lett, azt hiszem. :)

Köszi mindenkinek a figyelmet; akik azt írták, hogy vicces vagyok és jó fej és akármelyik férfi örülne ilyen lánynak, azoknak üzenem, hogy szurkoljanak, hogy legalább egy észrevegyen. :D

2018. ápr. 11. 13:40
 90/90 A kérdező kommentje:
Azóta elköltöztem, de itt nincs senki érdekes szemben. :D
2018. jún. 19. 17:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!