Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szemközti házban lakik valaki. Mit tegyek?
Oké, nem csak egy valaki lakik ott nyilván. :D
Van egy férfi, akit sokszor látok és felkeltette a figyelmemet.
Furcsa egy helyzet, tudom.
Próbáljak meg összefutni vele valahogy? De ebből még nem tudok meg róla semmit. Vagy mit tegyek, hogy megismerhessem?
Hagyjam inkább, mert elég betegesnek tűnik ez az egész? Teljesen ostobaság, de kíváncsi vagyok rá.
Mit tennétek vagy hogyan reagálnátok az ő helyében?
A 10.választ nem teljesen értem, ne haragudj.
Egyébként még ébren van, de nem fogok kivilágított lakásban vetkőzni, hogy az egész szomszédság ezen szörnyűlködjön szemben, csak ő nem, mert tuti nem venné észre. :D
Kevésbé furcsább lehetőség nincs szerintetek? Mert akkor inkább költözök.
Látlak, most is. Teszed el azt a dildót rögtön! Mindjárt átmegyek, várj.
A szomszéd pasi.
Állj ki az erkélyre, amikor meglátod, hogy az ablaknál matat és csinálj valahogy így: https://www.youtube.com/watch?v=lMhT_8ZIIRE&t=4m29s
Cicihimbilimbi.
Szegény lánynak senki nem ad normális választ:D
Én a helyedben keresgélnél hasonló, régebbi kérdés között. Hátha válaszoltak valami használhatót. :)
Nekem se jutott semmi eszembe most hirtelen... az, hogy csak úgy odamész és leszólítod gondolom nem játszik. Valahogy a nevét megtudni és FB-n ráírni meg olyan nem is tudom...
Ha kideríteném valahogy a nevét, akkor sem tudnék vele mit kezdeni, kivéve ha valami perverz libának akarok tűnni, de igazából talán már az is vagyok ezért a dolog miatt. :)
Írjon az, akinél világít most a lámpa, hátha ő az. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!