Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szemközti házban lakik valaki. Mit tegyek?
Oké, nem csak egy valaki lakik ott nyilván. :D
Van egy férfi, akit sokszor látok és felkeltette a figyelmemet.
Furcsa egy helyzet, tudom.
Próbáljak meg összefutni vele valahogy? De ebből még nem tudok meg róla semmit. Vagy mit tegyek, hogy megismerhessem?
Hagyjam inkább, mert elég betegesnek tűnik ez az egész? Teljesen ostobaság, de kíváncsi vagyok rá.
Mit tennétek vagy hogyan reagálnátok az ő helyében?
#1: viccen kívül, ha nem jön össze semmi kapcsolat a közeljövőben, akkor írok neked egy üzenetet, mert ezt a válaszodat nagyon szerettem :)
#2: Linkelnél oktatóvideókat hozzá? :( Legutóbb a Pánikszoba c. filmben láttam olyat, de ott sem jött be... :(
Elég kicsi az esélye, hogy innen legyen valaki, már ha csak a magyarországi társasházak számát nézzük is.
Nem tudok róla kimondottan sokat, nem szoktam nagyon "kukkolni". :D Azt tudom, hogy mikor indul el reggel otthonról.
kihúzod a függönyt, mikor öltözöl, és felkapcsolod a villanyt.
A komplett szemközti ház téged fog nézni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!