Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a nők kivetni valót találnak abban, ha mondjuk egy férfi még mondjuk 40 hez közel is a szüleivel él egy házban, akár anyagi vagy akár más okokból de mikor pl mondjuk ugyan ennyi idősen egy nő él a szüleivel az meg nem gond?
ma 01:25
Nem az a lényeg,hogy heteroszexuális e vagy sem,hanem a férfi részéről miért baj,ha a nők felől meg nem gáz.
ma 01:34
Mindegy én akkor sem értem ezt a dolgot,a nők olyanok mint az úrlények nekik minden baj,de ha ők vannak a dolgokban az sosem baj,sőt ugye egy szemszögből nézed mert te is nő vagy milyen furcsa egy férfi több szemszögből is tud nézni.
5: "én akkor sem értem ezt a dolgot,a nők olyanok mint az úrlények nekik minden baj,de ha ők vannak a dolgokban az sosem baj"
Nem ugyanaz a nő van a dologban!:)
ÉN egyedül lakom, önellátó vagyok.
Ezért NEKEM egy ugyanilyen, egyedül lakó, önellátó férfi a jó.
Én nem vagyok a szüleivel lakó nő, tehát magamat nem tudom nézni, hogy milyen a megítélésem magamról, mint szülőkkel lakó nőről.
Más nőkkel pedig nincsen semmilyen kapcsolatom, ugyanis mint írtam, engem a férfiak érdekelnek.:)
És ha volnának szülőkkel lakó nőismerőseim, akkor sem lenne semmilyen véleményem róluk, ugyanis nem potenciális szerelmi partnerek nekem, mert hetero vagyok.:)
ma 01:53
Akkor ,hogy van az hogy néha a heteroszexuális férfi is bírál egy férfit ha a szüleivel él de fordítva állítólag a nőknél nincs így?
7 : Fogalmam sincs, férfiak mivel bírálnak férfiakat.
A kérdésben női bírálókról kérdeztél csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!