Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A szemközti házban lakik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szemközti házban lakik valaki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Oké, nem csak egy valaki lakik ott nyilván. :D

Van egy férfi, akit sokszor látok és felkeltette a figyelmemet.

Furcsa egy helyzet, tudom.

Próbáljak meg összefutni vele valahogy? De ebből még nem tudok meg róla semmit. Vagy mit tegyek, hogy megismerhessem?

Hagyjam inkább, mert elég betegesnek tűnik ez az egész? Teljesen ostobaság, de kíváncsi vagyok rá.

Mit tennétek vagy hogyan reagálnátok az ő helyében?

2017. dec. 30. 23:34
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/90 anonim ***** válasza:
77%
@19: szerintem itt mindenki túl fiatal ehhez a poénhoz :)))
2017. dec. 31. 01:09
 22/90 anonim ***** válasza:
Olyan cuki ez a kérdező, mindjárt ráírok ismeretlenül creepy gyk-s férfi módjára. :D
2017. dec. 31. 02:10
 23/90 anonim ***** válasza:
Lesd meg van-e autója,tegyél ki rá egy cetlit,hogy szívesen megismernéd,meg a telefonszámodat.Ha van kutyád,szemközt ólálkodj vele mindig,és valami banális kérdéssel szólítsd le,hogy náluk a házban van-e áram,mert szemközt nálatok nincs.Rakd ki egy cetlire a házában hogy takarítást vállalsz,hátha kell neki egy kis rendrakás.Szerezz ismerőst abból a házból,akihez át tudnál járkálni,és több infót meg tudsz róla.Vagy ha gyalog jár,egyszer menj utána és nézd meg hol köt ki,ha pl. egy edzőteremben,beiratkozol oda,ha egy kávézóban,onnantól az lesz neked is a kedvenc helyed.Vagy kideríted egyszerűen melyik emelet-melyik ajtó,postaládába bedobsz egy kézzel írott levelet(pár sor).Ennyi.
2017. dec. 31. 07:23
 24/90 anonim ***** válasza:

Szilvásgombócot tudsz főzni, fényképezni?

Lekapod. Megkérdezed egy a házban lakótól a kép alapján ki ő. Ha ez kínos kifigyeled az autóját és teszel egy cetlit a szélvédőre a telefonszámoddal, hogy szívesen vinnél neki szilvásgombócot. Amennyiben nem akar enni gombócaidból: elhozod nekem.

2017. dec. 31. 08:07
 25/90 A kérdező kommentje:

Ha a Csúny pusér pasi lenne, akkor lenne ismerősöm abban a házban és már rég megpiszkáltam volna fagyispálcikákból vagy fültisztítóból épített pálcával.. (sajnos erre nem emlékszem pontosan, lehet újra kéne nézni az elejétől úgy kétszázadszorra :)). Egyébként az első évadban ő még nem szexi pucér pasi volt?

Viccet félretéve, jobb ötlet, ha hagyom a dolgot, mert ha a nevét tudnám is és valamilyen közösségi oldalon megtalálnám, kialakítanék róla egy nem biztos, hogy valós képet és az mindig csalódás. Majd megismerem, ha meg kell ismernem. :)

Addig meg kell egy kutya, nincs mese. :D úgy tűnik azzal a legegyszerűbb kapcsolatokat kialakítani.

Köszi az eddigieket mindenkinek!

2017. dec. 31. 08:19
 26/90 anonim ***** válasza:
57%

“mert ha a nevét tudnám is és valamilyen közösségi oldalon megtalálnám, kialakítanék róla egy nem biztos, hogy valós képet és az mindig csalódás”

Na ez volt az első jó gondolatod.

Az esetek 99%-ban akit csak így kinézel, az a minimumot sem üti meg belső tulajdonágokra.

Pont a múltkor melóban kerültem egy projektre egy nővel akit látásból ismertem már és tetszett. Az első hét után elképzelni nem tudtam, hogy miért tartottam vonzónak. Kicsinyes, erőszakos, primitív csaj volt, tipikusan olyan, akivel senki nem akar semmit.

Hiába volt kinézetre pont az esetem, kicsit megismerve mint a pestisest úgy kerültem (és a csapat összes másik embere is, szóval nem én vontam le egyedül ezt a következtetést róla).

2017. dec. 31. 08:26
 27/90 anonim ***** válasza:
53%

@21:

Na,a kérdező csak nem fiatal... :)))

2017. dec. 31. 08:35
 28/90 anonim ***** válasza:

Kérdező, ha tudod mikor megy reggel akkor összefuthattok véletlen,kiindulásnak jó lesz. Többiek, azért a Friends nem olyan régi sorozat,nekem is örök kedvenc. Bár most lesz belőle elvileg film 2018ban nagyon erőltetett,és szegények nagyon csúnyák már, szerencse hogy a legklasszabb sorozatot még így sem tudják elrontani.

25L

2017. dec. 31. 09:33
 29/90 anonim ***** válasza:
52%

"azért a Friends nem olyan régi sorozat"

2 éves voltál, mikor elkezdték vetíteni az USA-ban, és 4 éves, mikor itthon :D

Ennek ellenére örülök, hogy ismered, onnan gondoltam, hogy nem sokaknak lesz meg, hogy mostanában a cégnél ilyen 20-22 év közötti gyakornokok kollégáim vannak, és közülük sokaknak már nincs meg, pedig nem sokkal fiatalabbak nálad.

F/túl öreg, hogy már emlékezzen az első vetítésre is :D

2017. dec. 31. 10:06
 30/90 A kérdező kommentje:

A Friends egy klasszikus. Nem kell, hogy idős legyél hozzá, sőt az sem, hogy a megjelenése előtt megszüless, ettől még lehetsz rajongó. Csak érdeklődési kör kérdése ez is.

De hogy az eredeti témához visszatérjünk: a 23.válaszoló által írt tippeket kissé nyomulásnak érezném. Azért ez már kezdené megközelíteni a beteges fogalmát szerintem, ennél talán racionálisabb vagyok, éppen ezért gondolom, hogy nagyon furcsa a szituáció. :D Ilyeneket normális ember talán nem csinálna... Ismeretlenül cetlit hagyni nála meg levelet írni? Hát...

Nem kukkolom (ezt valakitől megkaptam üzenetben, innen is köszi). Kora reggel ott világít csak a lámpa, olyan tájban kelek, amikor ő indul. És késő estére is ez a jellemző. Csak nem egymásnál csináljuk és felezzük a villany számláinkat. :D

Egyébként ne vegyetek komolyan, már rég átment vicc kategóriába a kérdés, de nagyon jól elbeszélgetünk, akárcsak a jó barátok.

Apropó, a Jóbarátokból ugyan csináltak régen egy iszonyat gagyi előzetesnek nevezhető valamit, de a nyilatkozatok alapján nem lesz film.

2017. dec. 31. 11:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!