Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi után nem keres a srác!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi után nem keres a srác! 5 nap telt el. Teendő?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal, volt csók is. Nem feküdtünk le, mielőtt valaki azt hiszi.Viszont a randi óta nem keres, előtte meg napi 4-5 sms, telefonálás.

Sosem voltam ilyen helyzetben. Én sem kerestem, mert akármenyire is 21. században élünk, úgy vélem, a férfi keresse a nőt, és ne a nő szaladjon a férfi után.

Gondolatban újra lejátszottam magamban a randit, tetszem neki, láttam rajta. A randi végén ezt mondta: örültem, hogy megismertelek! Ezt a mondatát nem tudom hová tenni, akkor ez egyfajta elköszönés volt, ha nem keres. Igaz? De akkor minek örülne, hogy megismert?! Illedelmességből mondta volna?

Lehet túlságosan ráparázok, de nagyon kellemetlen számomra ez a helyzet.

26/n

2017. nov. 28. 15:54
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem is kamu.

Az még jobban hihető lenne, hogy írt a pasi (mégiscsak), és utána egy-két napon belül találkoztak. De nem rögtön, innen kamu gyanús.

2017. dec. 2. 10:14
 62/62 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha már egy ilyen gondolat felmerül, hogy gondolkodni kell, hogy most miért nem keres?!

HÁát, én azt mondom neked, hagyd és keress mást, ha nehéz is. De szerintem amit mondott neked, az azt jelenti, hogy annyira nem fogtad meg őt, és még ezzel, amit mondott még udvariasnak tekinthető. Ugyanakkor ezt nem jelenti azt, hogy te nem vagy elég jó, te rossz vagy, mert mindenki a maga módján jó, csak lehet neki nem volt ez meg. De másnak meg pont az úgy lesz jó, ahogy vagy.

Ha meg játszmázik akkor meg főleg nem érdemes vele foglalkozni, mert akkor lehet a későbbiekben is így fog tenni.

Hozzáteszem, igen egy férfi legyen férfi, és tegyen lépéseket a nő irányában, ha tudja érdekli a nőt, tetszik neki...stb. ne csak várja a sült galambot és rinyáljanak, hogy nincs rendes nő, mert mindegyikünk "ribus". Hát nagyon nem!

És szerintem egy igazi férfi, aki komolyan gondolja az ismerkedést nem fűzöget még más nőket, szerintem, mert csak egy érdekli, és nem még azon kívül pl. 2 nő, vagy több. De ezzel nincs is baj, mert mindenkinek jogában áll: hogyan, kivel ismerkedik. Ez ugyanígy rámondható egyes nőkre, akik így csinálnak a férfiakkal.

Igen, ha egy nő jelzi a férfinek, hogy tetszik neki a férfi lépjen, hívja el kávéra, enni valahova, vagy sétálni, vagy moziba, kirándulni ...stb. Legyen férfi, mutassa, hogy ő vadászik, ne nekünk kelljen már udvarolni...ne vesszen már el az, ami régen működött, ne nekem kelljen már noszogatni mi van hogy van ...stb. Igen, nekem sokkal vonzóbb az, ha egy férfi érdeklődik irántam és programot tervez, mert ezzel is éreztetni, hogy tényleg érdeklem. Utána már más az egész, mert akkor már egy pár vagyunk, de a férfi kicsit udvaroljon már.

Szerintem.

Akit meg noszogatni kell, az meg nem is akar semmi komolyat. Ezt tapasztalatból mondom...az kényelmes, otthon anyuka kiszolgálja , elvan a haverokkal, a bulikban....semmi kötelezettség csak várja, hogy minden meglegyen és tenni nem kell érte semmit.

2017. dec. 3. 18:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!