Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi után nem keres a srác! 5 nap telt el. Teendő?
Randiztam egy sráccal, volt csók is. Nem feküdtünk le, mielőtt valaki azt hiszi.Viszont a randi óta nem keres, előtte meg napi 4-5 sms, telefonálás.
Sosem voltam ilyen helyzetben. Én sem kerestem, mert akármenyire is 21. században élünk, úgy vélem, a férfi keresse a nőt, és ne a nő szaladjon a férfi után.
Gondolatban újra lejátszottam magamban a randit, tetszem neki, láttam rajta. A randi végén ezt mondta: örültem, hogy megismertelek! Ezt a mondatát nem tudom hová tenni, akkor ez egyfajta elköszönés volt, ha nem keres. Igaz? De akkor minek örülne, hogy megismert?! Illedelmességből mondta volna?
Lehet túlságosan ráparázok, de nagyon kellemetlen számomra ez a helyzet.
26/n
25. Ne fusson utànam. De ha a férfi hívott el randizni, joggal vàrom el, hogy az 1. randi utàn ő keressen. És aki akart tőlem valamit, az 1 napon belül meg is tette. A legtöbb még aznap írt vagy hívott.
Ha nem keres az számomra egyértelmű jelzés, vagy ha esetleg trükközik, jàtszmàzik arra meg nem vagyok kívàncsi. Egyébként a sajàt fogyasztàsomat mindig ki akartam fizetni. Volt is aki élt vele, bàr csak egyszer. Olyan is volt, hogy én fizettem kettőnk helyett a mozijegyeket, mert előbb ott voltam. Ez hogy jön a témàhoz?
Addig fogja itt feltenni a kérdést a Kérdező ilyen formában
"Randi után nem keres a srác! ...nap telt el. Teendő?"
(pontozott vonalra az aktuális dátum), míg egyhangúlag nem mondjuk, hogy hívja fel!:)
Akkor fel fogja hívni és a pofára esésének természetesen mi leszünk az okai.
"örültem, hogy megismertelek!"
Nincs ebben semmi rossz,megtartja a véleményét mert megteheti.
Egy férfi így búcsúzik.
Végleg!
Nem tudtad elvarázsolni,tehát nem voltál számára megfelelő.
Nem mozgattad meg a csókkal sem.
A pozitív oldala:nem fog szédíteni.
Bocs,ez az igazság.
F.
Nézd, Kedves Kérdező, tényleg felesleges ezt a kérdést naponta feltenned (bár jogod van hozzá).
Ha akarsz, házhoz mész a lóf....szért, ha nem, akkor belenyugszol, hogy ennyi volt.
Én egyszer megtettem, hát k...rva sz....r volt hallani, hogy "nézd, nem találtam benned semmi olyat, ami megfogott".
Mi is forró csókokkal váltunk el ugyanis (első randi, és ott sem volt szex).
Meg aztán: figyelem a lányom randizási dolgait (barátnői a viszonyunk, mindenbe beavat). Azért még aznap rá szokott írni az adott srác, még a vonaton ül a lányom, és már akkor megy neki az sms. (Eddig 4 volt, a 4. a vőlegénye).
Szóval ha akar valamit, jelez, keres, hív.
Jól van, úgy döntöttem nem keresem, bár sajnálom egyébként.
Viszont most teszem fel elsőre ezt a kérdést ide! Amit belinkelt valaki hasonló sztorival még a dátum is stimmel,de nem én írtam ki, semmi közöm hozzá.
Szerintem ne sajnáld, mert lényegében akkor NEM az volt, akinek gondoltad.
Majd lesz jobb is.
Szia,
hasonló szituációba keveredtem én is. Engem a srác keresett még aznap este,hogy hazaértem-e e épségben ...ez idáig oké kedves volt tőle . Viszont miután leesett neki az első találkozón,hogy még egy csókot sem engedtem neki, így elmehetett a kedve. Konkrétan berakott tartaléknak, néha szokott írni,néha említi a következő találkozót is, de nekem már nagyon kellemetlen,hogy néha próbálkozik. Elhúzza az egészet . Az viszont tény,hogy megkedveltem ,és még vonzónak is találom...de ez a hozzáállás,hogy közben még az exével is tartja a kapcsolatot,botrány.
Szóval,csak azt akartam mondani,hogy biztos rosszul esik,és szomorú is lehetsz emiatt,de legalább nem húzódik el játszmázással.Mert aki komolyan érdeklődik,az meg nem játszmázik.
És azt is megértem,hogy nőként nem te akartad őt keresni,ezzel én is így vagyok,és leszek is. Nagyon egyszerű a magyarázat, így érzem magam nőnek,és ő így férfinak . Ha pedig nem így gondolkodnék,akkor másképp cselekednék,meghazudtolva magam,és az meg csak rossz lenne .
Úgyhogy ezt így fogadd el,ahogy van. Van ilyen is. Én is így igyekszem hozzáállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!