Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi után nem keres a srác!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi után nem keres a srác! 5 nap telt el. Teendő?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal, volt csók is. Nem feküdtünk le, mielőtt valaki azt hiszi.Viszont a randi óta nem keres, előtte meg napi 4-5 sms, telefonálás.

Sosem voltam ilyen helyzetben. Én sem kerestem, mert akármenyire is 21. században élünk, úgy vélem, a férfi keresse a nőt, és ne a nő szaladjon a férfi után.

Gondolatban újra lejátszottam magamban a randit, tetszem neki, láttam rajta. A randi végén ezt mondta: örültem, hogy megismertelek! Ezt a mondatát nem tudom hová tenni, akkor ez egyfajta elköszönés volt, ha nem keres. Igaz? De akkor minek örülne, hogy megismert?! Illedelmességből mondta volna?

Lehet túlságosan ráparázok, de nagyon kellemetlen számomra ez a helyzet.

26/n

2017. nov. 28. 15:54
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
28%
Egyépként ezzel azt sugallod hogy mindíg vagyis szinte mindíg a pasi keresett és irkâlt neked de ha randi utàn nem irtàl neki legalàbb egy sms-t akkor sztem màr lemondott rolad mivel ő is jogosan várhatja el tőled hogy legalsbb egy jó reggelt vagy egy kedves üzenetet írj neki.Ezen gondolkodj el mert ez esetben nem mondhazjuk azt hogy te futsz utàna .Az sztem teljesen màs .
2017. nov. 28. 22:05
 42/62 anonim ***** válasza:
26%

"Ne fusson utànam. De ha a férfi hívott el randizni, joggal vàrom el, hogy az 1. randi utàn ő keressen."

Szerinted joggal, mások szerint nem. ;) Ennyi erővel a másik fél is mondhatja azt, hogy ő megtette az első lépést, akkor most joggal várja el, hogy a másodikat a másik fél tegye.

2017. nov. 28. 22:43
 43/62 anonim ***** válasza:
90%
Vagy ráírsz te, vagy elfelejted. Más teendő nem nagyon van.
2017. nov. 30. 14:06
 44/62 anonim ***** válasza:
100%

az "örülök, hogy megismerhettelek" szöveget kivétel nélkül akkor sütöttem el, amikor nem akartam folytatást.

mindenki értett belőle.

2017. nov. 30. 14:08
 45/62 anonim ***** válasza:
100%
Azóta történt valami ?
2017. nov. 30. 14:12
 46/62 anonim ***** válasza:
14%

Ha ennyire rágódsz ezen akkor valószínűleg téged meg érintett a srác.

Ennyi felesleges fejtörés helyett már írtál volna neki és meg tudtad volna, hogy mi a helyzet.

2017. nov. 30. 14:53
 47/62 A kérdező kommentje:

Igen, nekem tetszett a srác, szivem szerint írnék neki, de:

a büszkeségem nagyobb annál,minthogy elutasítva és megalázva legyek, aki nem ért a szóból (örültem, hogy megismertelek).

El is ment a kedvem a további randizgatásoktól. Ezt senki nem csinálta velem eddig.

2017. nov. 30. 15:01
 48/62 anonim ***** válasza:
65%
Első randi után soha nem írnék rá senkire elsőnek és nem is kellett megtennem soha. Akit érdekelsz, az keresni fog.
2017. nov. 30. 15:28
 49/62 anonim ***** válasza:
32%

"a büszkeségem nagyobb annál,minthogy elutasítva és megalázva legyek"

Ezt ugyanannyi joggal mondhatja a fiú is.

2017. nov. 30. 15:35
 50/62 anonim ***** válasza:
93%

Fiúkák!

Lehet erősködni, hogy ugyanaz, hogy a lány keresi a nőt meg a fiú a lányt ..De vegyetek már valamit figyelembe. Női, férfi szerepek ! Elhiszem lehet mindent ,meg a múltban is sok mindent lehetett, itt nem ez a lényeg, hanem , hogy így érzi magát nő a nőnek , és a férfi is férfinak. Azok a fiúk,férfiak,akik azt vallják,hogy , ugyanúgy keresse a női is,ők nem igazi férfiak. Saját magukban nincs meg az az ösztön,hogy hozni kell a férfi szerepet . ennyi. ezzel lehet vitatkozni, de ha egy nő,mint a kérdező ,és én is ezt valljuk,hogy a férfi úgy férfi,ha tesz bizonyos lépéseket,akkor nincs is miről beszélni.

2017. nov. 30. 15:46
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!