Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi után nem keres a srác!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi után nem keres a srác! 5 nap telt el. Teendő?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal, volt csók is. Nem feküdtünk le, mielőtt valaki azt hiszi.Viszont a randi óta nem keres, előtte meg napi 4-5 sms, telefonálás.

Sosem voltam ilyen helyzetben. Én sem kerestem, mert akármenyire is 21. században élünk, úgy vélem, a férfi keresse a nőt, és ne a nő szaladjon a férfi után.

Gondolatban újra lejátszottam magamban a randit, tetszem neki, láttam rajta. A randi végén ezt mondta: örültem, hogy megismertelek! Ezt a mondatát nem tudom hová tenni, akkor ez egyfajta elköszönés volt, ha nem keres. Igaz? De akkor minek örülne, hogy megismert?! Illedelmességből mondta volna?

Lehet túlságosan ráparázok, de nagyon kellemetlen számomra ez a helyzet.

26/n

2017. nov. 28. 15:54
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
73%
Lépj tovább szimplán, ha akarna folytatást, írt volna már. Ne agyalj ezen annyit, a férfiakat baromi egyszerű megérteni: ha akarnak valamit, jelzik, ha nem, akkor azt is jelzik, azáltal, hogy mondjuk nem keresnek randi után :D
2017. nov. 28. 16:11
 12/62 anonim ***** válasza:
41%

"Én sem kerestem, mert akármenyire is 21. században élünk, úgy vélem, a férfi keresse a nőt, és ne a nő szaladjon a férfi után."

De vélheted úgy, ő meg lesz_rhatja azt, hogy te hogy véled. Ha a jogaid megérkeztek a 21. századba, érkezzenek meg a kötelességeid is.

2017. nov. 28. 16:25
 13/62 anonim ***** válasza:
71%
Nincs teendő. Felejtsd el.
2017. nov. 28. 16:29
 14/62 anonim ***** válasza:
51%
Miért ne írhatnál rá? Engem az ideg ölne meg, h tétlenül ülök már 5. napja és nem tudom mi van. Már a 2. nap után tutira megkerestem volna, h mi a baj. A másik, h nem jobb inkább megtudni úgy, h MEGKÉRDEZED, minthogy itt minket kérdezel? Ez sem túl felnőttes és nőies ám, h ahelyett, h felkeresnéd a srácot, ide jössz nyafogni mert a pasi nem ír...
2017. nov. 28. 16:33
 15/62 anonim ***** válasza:
75%
Ja, nekem volt olyan pasim, aki nem írt 1 napig, én se írtam rá, de másnap felkerestem, amire azt felelte: Már féltem, h magadtól sosem fogsz írni és h nem is érdekellek... Szóval ennyi. Nem kell minden lépést olyan mereven megtenni, ahogy te teszed...
2017. nov. 28. 16:34
 16/62 anonim ***** válasza:
92%

Történt már velem is ilyesmi. Egyszer úgy voltam vele nem érdekel rákérdezek,hogy most akkor mi van, mivel ez már amúgy sem az első randink volt. A lényeg,hogy nem tudta kimondani kereken,hogy mi baja, kb kerülgetett jobbra-balra és bár ígérgette,hogy majd elmondja élőben soha nem tette meg. Az volt talán életem legkellemetlenebb helyzete,hogy én mint egy kis buta liba szaladtam utána és kérdezgettem,hogy mondja már el,ő meg csak hárított meg hazudozott összevissza.

De volt olyan is,hogy én sem kérdeztem rá és a másik sem,úgyhogy azt is homály lepi.

Szerintem ,ha nem keres annak oka van,azaz nem akar tőled semmit, felesleges rákérdezni,ha el akarta volna mondani akkor rég megtette volna. Tudom ez nagyon aljas,de sajnos sok ilyen ember van :(

2017. nov. 28. 16:35
 17/62 anonim ***** válasza:
87%
Ha csókkal végződő randi után másnap nem keres, vagy legalább nem küld egy üzenetet, már az gyanús...de hogy már 5 nap telt el...vagy nem érdekled, vagy meghalt.
2017. nov. 28. 16:40
 18/62 anonim ***** válasza:
90%
Ezt a "örültem, hogy megismertelek" kijelentést, akkor hallottam, amikor többet nem keresett az illető(k).Szóval ez Ennyi volt kérdező.
2017. nov. 28. 16:43
 19/62 anonim ***** válasza:
84%
Amúgy meg ha eddig nem mondta meg, mert annyira gyáva, ezután se fogja. ha felhívnád úgyis csak hablatyolna, hogy nem volt ideje, meg akart hagyni egy kis időt, pont most akart hívni, stb...Azzal most boldogabb lennél? Nagyon hihető lenne. Szerintem reménykedik, hogy vetted a lapot, és úgyse hívod fel. :DD
2017. nov. 28. 16:45
 20/62 anonim ***** válasza:
29%
Hány éves?
2017. nov. 28. 16:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!