Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Randi után nem keres a srác!...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Randi után nem keres a srác! 5 nap telt el. Teendő?

Figyelt kérdés

Randiztam egy sráccal, volt csók is. Nem feküdtünk le, mielőtt valaki azt hiszi.Viszont a randi óta nem keres, előtte meg napi 4-5 sms, telefonálás.

Sosem voltam ilyen helyzetben. Én sem kerestem, mert akármenyire is 21. században élünk, úgy vélem, a férfi keresse a nőt, és ne a nő szaladjon a férfi után.

Gondolatban újra lejátszottam magamban a randit, tetszem neki, láttam rajta. A randi végén ezt mondta: örültem, hogy megismertelek! Ezt a mondatát nem tudom hová tenni, akkor ez egyfajta elköszönés volt, ha nem keres. Igaz? De akkor minek örülne, hogy megismert?! Illedelmességből mondta volna?

Lehet túlságosan ráparázok, de nagyon kellemetlen számomra ez a helyzet.

26/n

2017. nov. 28. 15:54
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
36%

"hogy így érzi magát nő a nőnek , és a férfi is férfinak"

Nehogy már te akard megmondani, ki mitől érzi magát ennek vagy annak :D :D oké, hogy magadról nyilatkozol, de az meg másra nézve korántsem kötelező érvényű.

2017. nov. 30. 15:52
 52/62 anonim ***** válasza:
34%
Nem kötelező érvényű, de vannak szerepek, ha tetszik, ha nem.Az én családomban is van pasi, akit mindig a csaj vadászott le (több ilyen is volt). És valóban nem egy férfias jelenség.
2017. nov. 30. 18:08
 53/62 anonim ***** válasza:
34%

42. Igen, ez pontosan így van. Szerintem joggal vàrom el, hogy a férfi kezdeményezzen, ha ő hívott randira. Amelyik pasika meg úgy gondolja, hogy a nőnek kellene, az keressen olyat aki megteszi. Sok boldogsàgot nekik.

Bàrki bàrmit mond, 5 nap csend k.va sok. Ha a pasit érdekelné a kérdező, akkor kereste volna. Ha pedig arra hajt, hogy a nő írjon, hívja, hogy most akkor mi van, inkàbb ne nevezze magàt férfinak.

2017. nov. 30. 18:56
 54/62 anonim ***** válasza:
50%

Na mizujs kérdező keresett azóta?

Vagy írtál te neki?

2017. dec. 1. 11:08
 55/62 A kérdező kommentje:

Képzeljétel el, tegnap írt!

Magától!

Kiderült, hogy "várakozó" állásponton volt, keresem-e vagy én mit gondolok róla.

És nem elbúcsúzásnak szánta azt, hogy "örülök, hogy megismerhettelek".

Azóta már találkoztunk újra :)

2017. dec. 1. 14:05
 56/62 anonim ***** válasza:
78%

Fura!

Gondolom addig lebonyolított egy pár randit és úgy gondolta, mégis inkább veled próbálkozik.

Hát a fene tudja, én biztos már leírtam volna és nem találkozgatnék vele, de ez én vagyok!

2017. dec. 1. 14:12
 57/62 anonim ***** válasza:
75%
56. Nem csak te. Én is így lennék vele. Már rég kitöröltem volna a számát is, nem foglalkoznék vele.
2017. dec. 1. 17:39
 58/62 anonim ***** válasza:
85%
Csatlakozom.
2017. dec. 1. 18:18
 59/62 anonim ***** válasza:
73%

én már vén tyúk vagyok (37 éves), ezt a szöveget én már nem venném be:)

(fel)próbálgatott másokat is, aztán melletted döntött. majd megint el fog tünedezni "dondókodni".

egy pasi, akit valóban érdekelsz, teper, mert fél, hogy lecsapnak a kezéről.

legyél okos.

2017. dec. 1. 18:26
 60/62 anonim ***** válasza:
81%

Tegnap írt és már találkoztatok is?

Szóval írt, te meg kaptad a kabátod és rohantál?

Valószínű, hogy a szex is megvolt, ezért írtál ma 2-kor.

Hát gratulálok, megnyerted a főnyereményt!

...vagy csak simán szövegelsz nekünk, de ez lenne a jobbik eset!

2017. dec. 1. 18:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!