Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randi után nem keres a srác! 5 nap telt el. Teendő?
Randiztam egy sráccal, volt csók is. Nem feküdtünk le, mielőtt valaki azt hiszi.Viszont a randi óta nem keres, előtte meg napi 4-5 sms, telefonálás.
Sosem voltam ilyen helyzetben. Én sem kerestem, mert akármenyire is 21. században élünk, úgy vélem, a férfi keresse a nőt, és ne a nő szaladjon a férfi után.
Gondolatban újra lejátszottam magamban a randit, tetszem neki, láttam rajta. A randi végén ezt mondta: örültem, hogy megismertelek! Ezt a mondatát nem tudom hová tenni, akkor ez egyfajta elköszönés volt, ha nem keres. Igaz? De akkor minek örülne, hogy megismert?! Illedelmességből mondta volna?
Lehet túlságosan ráparázok, de nagyon kellemetlen számomra ez a helyzet.
26/n
Teendőd semmi. Felejtsd el. Egyszerűen nem érdekled.
Nekem az a tapasztalatom, hogy aki még aznap, vagy màsnap nem keres, az nen akar semmi komolyat és nem foglalkoztam vele többet. Volt aki 1 hét utàn keresett. Meg kellett kérdeznem kicsoda, mert màr napokkal koràbban kitöröltem a szàmàt, amikor a randink màsnapjàn sem keresett.
Kérdeztem mit akar ennyi idő utàn. Mondta hogy 2. randit. Kérdeztem mi tartotta eddig vissza, hogy keressen, erre mondta, hogy kicsit összejött valakivel, de az dobta. Mondtam neki, hogy köszi de kihagyom, és amúgy is màssal randizgatok.
Olyan is volt, aki 5 nap utàn keresett, hogy ne tűnjön annyira lelkesnek. Közöltem vele, hogy én nem az a típus vagyok aki ilyen direkt jàtszmàzàsokat elvisel, szóval nem szeretnék talàlkozni többet.
Sosem futnék egy pasi utàn sem. Ha keres a randi utàn vagy màsnap akkor rendben, ha nem, akkor nem érdekel.
Vagy van màr valami nőügye, vagy egyszerűen nem érdekled.
Akármi lehet. Én is nemrég jártam úgy, hogy a pasi a 2. Randin már a harmadikat tervezte, véletlen lekezelő voltam vele, azt hitte megváltozott róla a véleményem, és nem keresett. Pár hónap után ráírtam, kiderült, hogy azthitte lekoptattam. Még kérdést is írtam ki róla ide, mindenki azt mondta, hogy le akart koptatni engem, pedig fordítva volt.
Mondjuk nálunk nem a randi végén lelkesedett, hanem a közepén és utána rontottam el egy beszólással.
Ha a végén volt a csók, és utána nem mondhattál semmi félreérthetőt, akkor ne keresd.
Ha a közepén volt a csók, utána pedig volt beszélgetés is, akkor köszönj rá, simán félreéthetett valamit. Csak köszönés, abban nincs semmi ciki.
"Örültem, hogy megismertelek".
Ez nekem is olyan elbúcsúzásra hajaz végleg.
"Sosem futnék egy pasi utàn sem."
De ő fusson utánad, nem? :D Némelyek elég sajátosan gondolkodnak a nemek közötti egyenlőségről...
Vajon felajánlottad, hogy fizeted a részed? Itt a GYK-n tudtam meg, hogy vannak fiúk, akik ha fel sem ajánlod a fizetést/felezést akkor biztosra veszik, hogy aranyásó vagy és nem keresnek tobbet.
Csak találgatok, én már felhívtam volna a helyedben. Mi nem tudhatjuk, ez az orulokhogymegismertelek sem egy univerzális minden esetben használt lekoptató szoveg, lehethogy csak ez jutott eloszor eszébe és kibokte. Ha nem vagy gyakorlott randizó akkor van mikor az ember esetleg kicsit ebben a helyzetben.
Szerintem is az van, hogy többekkel randizik, és közben hozza a döntéseket.
Semmiképp nem kellene felhívnod szerintem. Max. ha nagyon akarsz, írj neki, de én azt sem tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!