Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha tetszene egy nő, de megtudo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha tetszene egy nő, de megtudod hogy van egy egy éves gyereke az meggátolna hogy randizz vele?

Figyelt kérdés
2017. nov. 20. 11:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
53%
Attól függ, milyen célból. Komoly kapcsolatra nyilván nem keresnék ilyen nőt, kortól függetlenül.
2017. nov. 20. 12:48
 12/17 anonim ***** válasza:
58%
Persze, eszem ágában nincs más gyerekét nevelni.
2017. nov. 20. 13:02
 13/17 anonim ***** válasza:
58%
Engem igen. Egy kapcsolat amúgy is rengeteg bökkenővel jár, semmi kedvem nem lenne ezt tetézni még más gyerekével is.
2017. nov. 20. 13:15
 14/17 anonim ***** válasza:
15%
Attól még mert van gyereke lehet vele szexelni, tehát laza kapcsolat simán jöhet.
2017. nov. 20. 13:22
 15/17 anonim ***** válasza:
49%

14 hónapos a kisfiam, ő még nagyon pici. ha nem boldog házasságban élnék, akkor sem pasiznék.

nekem gyanús, nem a gyerekkel töltött minőségi idő rovására megy-e, ha anyuka hapsizik.

2017. nov. 20. 13:54
 16/17 A kérdező kommentje:

Egy nagyobb vita alkalmával jegyezte meg apuka ha szétmennénk ugyis találnék mást szép vagyok. Mondom 1. Nem nagyon van egy kisgyerek mellett időm 2. Nem mindenki fogadja el h a párjának mástól van gyereke.

Csak igy eszembe jutott és gondoltam felteszem a kérdést,bár szerencsére a dolgok rendeződtek.

Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat :)

2017. nov. 20. 14:29
 17/17 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező, örülök, hogy a dolgok rendeződtek, bár, ha rendeződni kellett, akkor legközelebb sem fogja a fejedhez vágni? Eléggé furcsa mondat a párodtól...

Hozzászólóknak, akik nem jönnének össze a Kérdezővel gyerekes nővel: volt egy kollégám, elmondása szerint baromira nem talált magának nőt, illetve vhogy mindig a munkahelyről sikerült becsajoznia, de több nem jött össze neki. EGyszer mondta, hogy keresnie kellene egy kisgyerekes anyukát. Pedig szerintem minden rendben volt a kollégámmal, nem értem, miért nem talált magának barátnőt, szóval azért vannak még, akiket nem zavar egy gyerek. Ráadásul miért is kell nevelni? Arra ott az anyja és a távol lévő apa. Ha meg nincs apa, csak, akkor meg egyenes út, hogy rögtön legyen egy "gyereke".

Én nő vagyok, de nem zavarna, ha a palimnak lenne kisgyereke, egy 10 éves már neccesebb, mert tele van a feje a sok butasággal.

2017. nov. 20. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!