Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek tetszene ez vagy idegesítene?
Nagyon régóta tetszik egy fiú, és én is neki, csak bizonyos okokból nem lehettünk együtt eddig, de most úgy néz ki, össze fogunk jönni. Mivel ennyit vártunk egymásra, szeretném, ha különleges lenne az első együttlétünk. Szeretnék elutazni egy szállodába egy hétvégére vele, de ezt még meglepetésnek tartogatom, Addig is szeretném áthívni magamhoz, kicsit hergelni, felizgatni, hogy jobban kívánjon. De nem hagynám, hogy továbbmenjen. Vagy szerintetek ő azt várja, hogy most már minél előbb megtörténjen, ne törjem magam azon, hogy különleges helyen legyen?
Én is nagyon vágyom már rá, de lányként én ennyi idő után egy igazán romantikus éjszakára vágyom. :)
Egyébként egyikünk sem volt együtt sok emberrel korábban - amennyire tudom. :D
Tapasztalataim szerint az ilyen nagy rákészülődésekbe bele szokott zavarni valami (nem csak szexre gondolok, lehet ez egy túlszervezett szülinapi buli is) és azt mindig rosszabbul éljük meg, mint amennyire jelentős lenne egyébként.
Szerintem a spontaneitás jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!