Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, nektek tetszene egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nektek tetszene egy ilyen rajzolós randi?

Figyelt kérdés
Jelenleg nem vagyok még fent társkeresőn, de gondoltam regisztrálok valamelyikre és majd ha eljön valakivel a randi ideje, akkor elviszem valahova a természet lágy ölére ahol előveszek lapokat ceruzákat és az addig beszéltek alapján lerajzoljuk, hogy hogy képzeljük el a másikat szabadidő közben, vagy milyennek képzeljük el a lakását, vagy egy-egy adott élethelyzetben. Szerintem garantáltan jól szórakoznánk.
2017. szept. 29. 14:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
52%
Nem.
2017. szept. 29. 14:31
 2/12 anonim ***** válasza:
40%
Nekem tetszene :)
2017. szept. 29. 14:36
 3/12 anonim ***** válasza:
40%

Nem. Én megragadtam a pálcikaember szintjén :D

nem is szeretek rajzolni, és nem is vágyom rá hogy engem lerajzoljanak.

2017. szept. 29. 14:38
 4/12 anonim ***** válasza:
48%

Jajj ez nagyon rossz.

Szóval egy lány mellett akarsz ülni egy parkban, és lerajzolni a lakását?

Teljesen abszurd, el sem mennék.

Már értem miért a semmi közepére akarod kivinni, nem tud gyorsan elmenekülni.

Olyan dolgokkal nem számoltál, hogy hideg lesz, fúj a szél, min fogtok rajzolni?

Azt már fel sem hozom, hogyha szerencsétlen rosszul rajzol hogy fog utálni érte, vagy hogy egy randin megismernetek kellene a másikat és a rajzolás elsősorban magányos tevékenység..

Mondjuk legalább megnevetteted, ha meghallja az ötletet.

5/12 anonim ***** válasza:
76%
Nem szeretek rajzolni, így nekem személy szerint nem tetszenek, de amúgy nem tartom rossz ötletnek.
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem, ilyen formaban nem, de ha csak arrol lenne szo, hogy piknikezunk es kozben dumalunk es random firkalunk amit akarunk, ugy esetleg.
2017. szept. 29. 14:41
 7/12 anonim ***** válasza:
73%
Ez egy szuper ötlet
2017. szept. 29. 15:31
 8/12 anonim ***** válasza:

Imádok rajzolni, meg kreatív "feladatokat megoldani, poénkodni, de az, hogy egy ilyen dolgot élveznék-e teljes mértékben partnertől függ. Kicsit félek attól, hogy így megtervezve nagyon erőltetett lenne az egész...

Viszont nem mindenki szeret rajzolni, meg van akit kellemetlen helyzetbe hozna egy ilyen dolog randin, szóval szerintem ha nem szeretnél elüldözni egy csomó potenciális partnert, akkor ne ezzel indíts:D

2017. szept. 29. 16:14
 9/12 anonim ***** válasza:
65%
Én 1. randin beszélgetni szeretek,nem rajzolgatni.
2017. szept. 29. 17:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Első randira rossz ötlet. Még nem ismered a másikat eléggé, hogy bármit is el tudj róla képzelni és azt lerajzold. Arról nem is beszélve, hogy akik nem tudnak rajzolni, azok általában utálnak is, szóval nagyon nem jönnél be náluk, hogyha rajzolgatásra kényszerítenéd őket.
2017. szept. 29. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!