Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányként elhívhatom?
Figyelt kérdés
Van egy srác a suliból, mindketten felnőtt képzésre járunk csak más osztályban vagyunk. Egyszer egymásra találtunk a tinderen és elhívott randizni, de én sajnos nem akkoriban nagyon elfoglalt voltam és nemet kellet mondanom neki. Viszont azóta meg nem beszéltünk se messengeren se személyesen.
Tegnap láttuk egymást a suliban és le nem tudtuk venni a tekintetünket egymásról.
Ezek után szerintetek írjak neki, hogy a randit bepótólhatnánk? Vagy inkább hagyjam?
Köszönöm hogyha válaszolsz. :)
2017. szept. 29. 12:57
1/8 anonim válasza:
Ne írj neki, hanem menj oda hozzá, és beszélgessetek!
2/8 anonim válasza:
Ha szeretnél tőle valamit, akkor írj. Ő már szerintem nem fog elsőként lépni.
3/8 anonim válasza:
derítsd ki mi a helyzet = igen, hogyne hívhatnád el...:)
4/8 anonim válasza:
O mar egyszer lepett, szoval innentol kezdve ha tenszeretnel valamit, akkor neked kell lepned.
Hogy ez a lepes most az, h rairsz vagy szemelyesen mesz oda, az ebbol a szempontbol mindegy.
5/8 anonim válasza:
Szerintem is, inkább menj oda hozzá és mondd neki, hogy akkor miért nem volt aktuális és most jó lenne és ha még szeretné, akkor szívesen találkoznál vele.
6/8 anonim válasza:
Szerintem is személyesen beszélj vele :)
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! :) Most már csak egy kis bátorságot kell szereznem...
2017. szept. 29. 16:55
8/8 anonim válasza:
Ne félj, max elküld. Nem a világvége az sem, de nem fog. A leírtak alapján szimpatikus vagy neki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!