Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányként elhívhatom?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányként elhívhatom?

Figyelt kérdés

Van egy srác a suliból, mindketten felnőtt képzésre járunk csak más osztályban vagyunk. Egyszer egymásra találtunk a tinderen és elhívott randizni, de én sajnos nem akkoriban nagyon elfoglalt voltam és nemet kellet mondanom neki. Viszont azóta meg nem beszéltünk se messengeren se személyesen.

Tegnap láttuk egymást a suliban és le nem tudtuk venni a tekintetünket egymásról.

Ezek után szerintetek írjak neki, hogy a randit bepótólhatnánk? Vagy inkább hagyjam?

Köszönöm hogyha válaszolsz. :)

2017. szept. 29. 12:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne írj neki, hanem menj oda hozzá, és beszélgessetek!
2017. szept. 29. 13:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha szeretnél tőle valamit, akkor írj. Ő már szerintem nem fog elsőként lépni.
2017. szept. 29. 13:00
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
derítsd ki mi a helyzet = igen, hogyne hívhatnád el...:)
2017. szept. 29. 13:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

O mar egyszer lepett, szoval innentol kezdve ha tenszeretnel valamit, akkor neked kell lepned.

Hogy ez a lepes most az, h rairsz vagy szemelyesen mesz oda, az ebbol a szempontbol mindegy.

2017. szept. 29. 13:59
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is, inkább menj oda hozzá és mondd neki, hogy akkor miért nem volt aktuális és most jó lenne és ha még szeretné, akkor szívesen találkoznál vele.
2017. szept. 29. 14:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is személyesen beszélj vele :)
2017. szept. 29. 14:55
 7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a választ! :) Most már csak egy kis bátorságot kell szereznem...
2017. szept. 29. 16:55
 8/8 anonim ***** válasza:
Ne félj, max elküld. Nem a világvége az sem, de nem fog. A leírtak alapján szimpatikus vagy neki. :)
2017. szept. 29. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!