Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak titeket zavarna ha a lány, nő (aki mondjuk tetszene) nem ugyanolyan származású, de beszéli a ti nyelveteket? Meggátolna ez abban titeket, hogy beleszeressetek ha amúgy tetszik és jól kijöttök?
reggelente láttam régebben egy orosz lányt aki néha még a szavakat sem tudta, elég jól beszélt magyarul, de volt akcentusa, szerintem aranyos volt :)
22F
Ja és légyszi írjatok kort és nemet is, azt kihagytam. :)
Köszi a választ, ezt jó hallani, hogy aranyosnak láttad, tehát téged ez nem zavart :)
Ismerek egy ukrajnai orosz lányt, aki magyarul tanul, mert az ükapja magyar volt, és egészen "misztikus" életet élt.
A lány egyetemista, biológusnak tanul. Szinte minden témában azonos véleményen vagyunk (a kommunikáció nyelve az angol és a német, illetve néha magyar). Mindketten érzünk vonzódást a másik fél felől, de egyikőnk sem fog tenni semmit. Miért? Mert ő orosz, én meg magyar vagyok.
Tisztában vagyok vele, hogy ebben a vonzalomban benne van az "egzotikum" is, ami idővel elmúlik. Tisztában vagyok azzal is, hogy semmi értelme nem lenne a kapcsolatnak, mivel lehetetlen két egészséges, különböző nemzetiségű személy hosszútávú együttélése, főleg kapcsolati szempontból.
Miért?
Nem működik, mert ahhoz, hogy működjön, valamelyikőnknek tökéletesen fel kellene adja a nemzeti identitását. Ez általános törvény, nem az én törvényem, hanem a természeté. Ha gyerekeink lennének, identitástalan világpolgároknak születnének, VAGY teljes egészében cserben hagynák egyikőnk nemzetét (értsd: ha mondjuk a lány elkezdi magát teljes egészében magyarnak tekinteni/vallani, akkor a gyerekünk is magyarnak fogja tartani magát, és vica versa). Ezáltal valamelyikőnk nemzete mindenképpen elveszít legalább 2 embert (ha csak 1 gyerekkel számolunk).
Saját megfigyelés, hogy az esetek 99%-ában még az egyáltalán NEM nemzeti érzelmű embereknek sem megy az, hogy a hátralévő életében teljes egészében levetkőzze a nemzeti identitását (arról nem is beszélve, hogy ez lehetetlen, több szempontból is, például mert a másik nemzet SOHA nem fogja 100%-ig maguk közül valónak tekinteni).
Tehát egy ilyen kapcsolat halálra van ítélve. Persze, ideig-óráig fenntartható, de aki olyan kapcsolatra (netán ún. "szexkapcsolatra") vágyik, az a mai világ áldozata, és megérdemli a legmélyebb sajnálatomat.
19/F
#4 még mellétenném, hogy azért nem minden nemzetiség jön be...pl az egzotikusabb nők nem...még a szoláriumos csajok is taszítanak, nem jön be a barna bőr...
mondjuk olyan még nem történt, hogy személyisége megnyerő volt és egzotikus lány volt...
de főleg a személyiség a lényeg...ha normális és rendes akkor nincs vele gond :) meg persze vallás, jövőkép, célok........ ezek is közrejátszanak, de ezek nem külföldinél is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!