Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Egy ilyen randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Egy ilyen randi tetszene?

Figyelt kérdés
Először talizunk egy pasival, akivel lassan fél éve chatelünk, de csak most ért meg a tali. Szóval arra gondoltam, hogy viszek egy üveg bort, két poharat, valami apró kaját, egy takarót, egy hordozható hangszórót a zenének.. és leülnénk a duna partra este csillagokat nézni. Nektek tetszene? 21/L
2017. okt. 18. 11:57
 1/9 anonim ***** válasza:

Már azt hittem elsőnek hogy szabadtéri szexet akarsz. :D

Amúgy romantikus lenne. :)

2017. okt. 18. 11:58
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

nekem zene nem kellene, hangulatosabb anélkül egy ilyen program

én mondjuk nem iszom alkoholt, de ha nektek okés, akkor csináld így :)

sok sikert :)

24F

2017. okt. 18. 11:59
 3/9 anonim ***** válasza:
74%

Óvszert a pasas viszi? 😀

Szóval nem rossz, de a zene szerintem sem kell. Azt egyeztessék, hogy milyen bort szeret...dumáljatok, a zene ilyenkor zavaró tud lenni.

2017. okt. 18. 12:12
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, én is ilyen vagyok és többször is szerveztem ilyen alkalmat. De saját magamtól tanultam meg, hogy csak azoknak szabad ilyesmit szervezni, akik tényleg értékelik, ugyanakkor téged is. Randi előtt ezt is figyeld meg nála.
2017. okt. 18. 12:16
 5/9 anonim ***** válasza:

Velünk is hasonló van, csak ő lejön ide pár napra :o

18/f

2017. okt. 18. 12:21
 6/9 Heart of Darkness ***** válasza:
Igen, csak ne legyen este nagyon hideg. De jó ötlet szerintem. :)
2017. okt. 18. 13:12
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ez első randira elég sok, hiába a fél év chat, de lehet élőben nincs meg a hangulat, akkor meg halál ciki

a másik, hogy most már este hideg van.

Inkább:

találj ki valami egyszerű, semleges 1-2 órás programot és ha az az idő jól megy, akkor folytassátok más programokkal amit persze előre kitervezel, de jó a visszalépés lehetőség.

Nálunk pl parkban sétával kezdtük, kávé, beszélgetés, majd tovább mentünk vidámparkba, hotdog és miegymás, a végén kb egy 8-10 órás randit nyomtunk.

2017. okt. 18. 13:14
 8/9 anonim ***** válasza:
22%
Bármi, ha veled lehetek.
2017. okt. 18. 14:37
 9/9 A kérdező kommentje:
Akkor egy séta a városban?:) Megmutassam neki hogy hova jártam suliba, meg a kedvenc helyeimet?
2017. okt. 18. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!