Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szerintetek tetszene neki, ha azt mondanám tánc közben, hogy _?
Van egy lány aki tetszik és meg fogok vele ismerkedni. Szeretném felkérni táncolni, ha majd eljön az ideje. Elképzeltem, hogy velem szemben áll, én pedig megdicsérem a szemét, a haját. A két kezemmel lesimítanám a haját egészed a derekáig és átkarolnám.
Nektek ez tetszene?
-Ha ez nem, akkor mi?
képet küldhetek priviben.
Bocs, de ez nagyon erőltetett és nyomulós, kapj még egy rózsaszálat is a szádba meg nyald hátra a hajad, húzz tapadós ruhát, hogy teljes legyen a közhelyesség. Esetleg dobj be egy kamu akcentust is.
A csaj fejébe nem látok, de szvsz nem táncolnék. És jobb szeretem, ha egy férfi a saját, valódi személyiségével tud lenyűgözni és nem képzeleg előre ilyen szitukat, amikor még semmi alapja nincs rá. :D
nagyon fáj nektek, hogy még senki nem volt belétek zúgva ennyire? :)
Sajnálom, de moderált válaszokat várok a továbbiakban.
:)))
Amikor a párom először megcsókolt, tudod, hogy csinálta?
Én egy asztalnál támaszkodtam, ő meg zagyválta a hülyeségeit, ahogy máskor is, és az lett a vége, hogy most akkor mi lesz, maradok vele ott, ahol? (Mert már indulóban voltam.) Mondtam neki, érd el, hogy maradjak. Erre megállt velem szemben, rátámaszkodott a vállamra a karjaival, és megcsókolt. Maradtam.
Egyébként ha a hajamat simogatta volna elsőre, valószínűleg rácsaptam volna a kezére. Az én hajamban ne matasson senki. Mondjuk második alkalommal tisztán emlékszem, hogy már marokra fogta a hajamat, de akkor már nem érdekelt.
Amúgy miért akarsz képet küldeni privátban? MEnnyiben kapcsolódik ez a kérdésedhez?
Nem tetszene... Ne fogdosson, pláne ne a hajam, ha még nincs semmi köztünk.
Mi tetszene? Egy normális, értelmes beszélgetés, sok közös témával. Közben lehet finoman bókolni, dicsérni, de hajat simogatni nekem már elég intim.
akkor azt írjátok meg, hogy ti mit szeretnétek egy pasitól, ha az első olyan alkalom lenne, amin már nyíltan felvállaljátok az érzelmeiteket.
Kíváncsian várom!
Az a helyzet, hogy ábrándozni lehet, de szinte soha nem úgy alakul majd, mint ahogyan elképzelted :)
Ne érts félre, sok sikert kívánok az ismerkedéshez, de ne ilyen prekoncepciókkal menj, hogy na akkor helyi idő szerint 20 órakor elkezdem a hajsimogatást, ami tart 10 másodpercig stb. Csak természetesen, lazán! Ellenkező esetben rögtön látszik, hogy betanult a dolog, és esetlenség látszatát kelted majd.
Hajsimogatással meg tényleg óvatosan, én is ismertem egy olyan lányt, aki gyűlölte, ha hozzáérnek a hajához, akárki legyen is az. Neki a fodrász olyan volt, mint másnak a gyomortükrözés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!