Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki így randira hívni valakit?
Van egy lány, aki egy drogériában dolgozik. Hetente járok oda, még nem nagyon beszéltünk, és nem is tudom, h miként szólítsam meg. Mondjuk egyszer már kértem tőle segítséget, mert nem találtam valamit. Ő szinte mindig a pénztárban van.
Árulnak képeslapokat is, és arra gondoltam, h az egyikre még bent a boltban írnék valamit. Valami egyszerűt.kb "h szimpatikusnak találom, és h örülnék ha eljönne velem valahova, vagy megadhatná a számát/ nevét... " még nem tudom pontosan. Vagy észrevenné már azonnal, vagy pedig mondanam, miután kifizettem, h ezt neked vettem. Otthagynám neki, hisz pár nap múlva úgyis mennék megint.
A részleteket még nem gondoltam át. :)
Szerintetek milyen ötlet! Lányok, ti örülnétek ennek? Persze tudom, h attól is függ, h szingli-e, illetve h ki adja ezt a "levelet", de általánosságban butaság és ciki, vagy aranyos és romantikus/ ötletes?
Köszönöm előre is a válaszokat! A lány kb 20-24 év körüli lehet.
27F
Szerintem kérdezd meg, hogy mikor végez és akkor menj oda, beszélgess vele, mondd el neki, hogy szimpatikus neked. Egy pénztáros sokszor mindenkire mosolyog meg kedves, szóval ebből kiindulni nem lehet.
Képeslapot meg ott hogy adsz oda neki? Be van kamerázva, talán el sem fogadhat semmit senkitől eleve munkaidőben, ki tudja mit szólna ehhez a főnöke, stb....
Az ötlet jó ugyan, de nem igazán látom ebben a sikert, sok a buktatója.
Vagy nyitásnak még azt tudom elképzelni, hogy ott vásárolsz és közben úgy köszönsz, hogy a nevén szólítod, ha tudod és te is bemutatkozol, de mást nem mondasz neki, eljössz, majd máskor mikor visszamész látod a reakcióját és utána ha pozitívnak látod, akkor lehet továbbmenni, sokkal jobban szeretik a nők az ilyeneket, jobban felkelted az érdeklődését.
Nem ciki, szerintem nagyon aranyos ötlet :) nekem biztos tetszene.
22/N
Ez tök jó, ha nem lenne berátom és bejönnél, bejönne ;)
Végre nem gy "szia, cica van gazdád" proli beszólás :)
28n
7-es: Én próbálkoztam egyszer úgy hogy megkérdeztem a csajtól hogy van-e barátja, és mikor azt mondta nincs, akkor mondtam hogy most már van. :D Nem jött be, meggyőzött róla hogy nincs neki. :D
Hogy a kérdésre is válaszoljak: ötletes, és bár kicsit sok a buktató (pl. minden szép csajnak van pasija) de egy próbát megér. Gáznak semmiképpen sem gáz. 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!