Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti randira mernétek hívni a nőgyógyászotokat?
Egyrészt tudom, hogy totál etikátlan,másrészt pedig nőként még sosem hívtam el senkit így direkt, de szerintem ebben a helyzetben hiába rebegtetném a pillám, ő magától biztos nem lépné át a beteg -orvos határt.
Ahh, viszont totál belebolondultam...
Én merném, de lehet, nem tetszene neki.
De inkább a Te nőgyógyászod, mert nekem nincs.
Nem, ès el is húznèk a rendelèsèről.
Ha te benedvesedtèl annyira, hogy elhívd vajon hányan lehetnek még ebben a cipőben?? Ha meg elmegy veled, azon agyalsz majd vajon hány nőt qrt le ilyen módon?
Ajaj. Ha ennyire tetszik, akkor vmit csinálni kell. De az a tapasztalatom, hogy ez nem fog jól elsulni!
Tudod hány magányos nő képzel ilyesmit a saját orvosarol? A dokik általában jól szituáltak, tudod úgyis, hogy tele van zsével, a humora meg a személyisége azért olyan, mert minden nap nőkkel foglalkozik és pontosan tudja melyik a szerencsés viselkedés egy nővel szemben.
Ne remenykedj szerintem! De mindenképpen valtsal orvost.
Nem ezt írtam.
Csak tudod, ha te így jössz össze vele, majd kèsőbb azon fogsz kattogni, hogy vajon mással is elmegy a dokibá, aki randira hívja? Ő csak nőkkel dolgozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!