Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A helyi boltban dolgozik egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A helyi boltban dolgozik egy lány, gyakran találkozok vele a pénztárnál. Szerintetek megpróbáljam randira hívni?

Figyelt kérdés
Mét a nevét sem tudom,eddig még nem beszélgettünk.:/

2017. okt. 25. 15:39
 1/8 A kérdező kommentje:
*Még
2017. okt. 25. 15:41
 2/8 anonim ***** válasza:

Próbáld meg, lehet, hogy igent mond.

Én mindenképp boknak fognám fel

2017. okt. 25. 15:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Előbb beszélgess vele! Nem tudsz róla semmit. Lehet, hogy három gyerekes családanya. :) Akkor elég valószínű, hogy nemet mond. :)
2017. okt. 25. 15:51
 4/8 A legrosszabb ***** válasza:
Párszor azért járj oda vásárolni előtte, csak hogy lássa, nem vagy totál vadidegen. Szerintem szívesebben áll szóba veled később, ha előzményként sűrűbben lát téged, de ha tökismeretlenül egyből letámadod, ne számíts sok jóra.
2017. okt. 25. 16:08
 5/8 anonim ***** válasza:
0%
Ha van diplomád és jó fizetésed, akkor mindenképpen próbáld meg. Ha nincs kapcsolatban, akkor nagy valószínűséggel sikerrel jársz. Persze ha alacsony és csúnya sem vagy.
2017. okt. 25. 16:39
 6/8 A kérdező kommentje:

Fiatal,kizárt,hogy férjezett legyen,pláne családanya!:D Szóval ez nem akadály.

Már hónapok óta dolgozik ott,szóval sokszor látott(hetente egyszer legalább biztosan).

Akkor próbáljam meg?:)

Igazából kicsit attól is félek,hogy esetleg van valakije,úgy pedig kicsit bénán jönne le a dolog nem?

2017. okt. 25. 16:47
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát én dolgoztam kasszában, igaz nagyobb boltban. De a sok bunkó vevő után valahogy nem lett volna kedvem ismerkedni. Inkább próbáld meg műszak után elkapni, olyankor már nyugodtabb. Én sosem szerettem munka közben ismerkedni, szerintem jobban jársz ha munkaidőn kívül beszélgetsz vele.
2017. okt. 25. 17:27
 8/8 opened paradise ***** válasza:
3-assal és 4-essel értek egyet.
2017. okt. 25. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!