Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolhatta amit mondott szerintetek?
Figyelt kérdés
Nem olyan régóta járok pszichológushoz és az egyik alkalom során azt mondta hogy udvarolna nekem, ha nem lennék a páciense. Ha valóban így van hogy tetszek neki mint nő, lehet velem ennyire őszinte az orvosom terápia során, mondhat egyáltalán ilyet addig a betegének amíg kezeli?2017. okt. 6. 16:47
11/11 anonim válasza:
Szerintem nagyon szakmaiatlan volt ez a húzás az orvosodtól.
Az is lehet, hogy minden pánciensénél bepróbálkozik ezzel a szöveggel, hátha bejön. Mivel neki egy olyan környezetet kell biztosítania a terápián, ahol a páciens biztonságban érezheti magát, így könnyebben tud közel kerülni hozzájuk. Ez nagyon tisztességtelen húzás a részéről. És nem számít, hogy a szakmában mennyire elismert, attól még lehet szemétláda.
Én is csatlakozom azokhoz, akik azt javasolták neked, hogy válts orvost.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!