Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan gondolhatta amit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolhatta amit mondott szerintetek?

Figyelt kérdés
Nem olyan régóta járok pszichológushoz és az egyik alkalom során azt mondta hogy udvarolna nekem, ha nem lennék a páciense. Ha valóban így van hogy tetszek neki mint nő, lehet velem ennyire őszinte az orvosom terápia során, mondhat egyáltalán ilyet addig a betegének amíg kezeli?

2017. okt. 6. 16:47
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez igaz, és nem a terápia része, akkor orvost váltanék.
2017. okt. 6. 16:51
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy ezzel már udvarolt is.
2017. okt. 6. 16:51
 3/11 A kérdező kommentje:
Egyébként egy nagyon jó orvos, szakmájában elismert. Nem ért hozzám, nem próbált közeledni úgy. Kedves velem, de szerintem ilyen lehet a többi betegével is. Lehet, hogy másnak is mondta ezt már... csupán kedvességből.
2017. okt. 6. 16:58
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekik tabu a pácienssel kavarni, úgy tudom.. (Javítson ki valaki, ha tévedek)
2017. okt. 6. 17:00
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere.. ez te vagy??? Szerintem csak önbizalomnövelèsnek mondta!
2017. okt. 6. 17:04
 6/11 A kérdező kommentje:
Nem én vagyok az aki feltette azt a kérdést.
2017. okt. 6. 17:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Achillesznek igaza van. Már ez is udvarlás
2017. okt. 6. 17:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Az általunk nem ismert kontextusban simán lehet, csak az önbizalmadnak akart jót tenni.
2017. okt. 6. 17:18
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem lett volna szabad ilyet mondania, ez nem lehet a terápia része. Lehet, hogy véletlen volt, mindenki követ el hibákat munkavégzés során, de ezzel átlépett egy határt. Ha kényelmetlenül érzed magad miatta, hagyd ott.
2017. okt. 6. 17:29
 10/11 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csak segiteni akart bàr ezt kétlem mert ilyet kijelenteni hogy ha nem lennél a pàciensem akkor udvarolnék neked .Az tesz ilyen kijelentést aki többet akar .Én nem biztos hogy ezekutàn keresném vàltanék orvost .
2017. okt. 8. 16:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!