Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolhatta azt amit írt?
Randiztam egy sráccal csütörtökön, és ő mondta még akkor h találkozzunk vasárnap.
Ma írtam neki, hogy akkor mikor is. erre vissza írta , hogy sajnálja, de a ma nem jó. mivel az exének vissza kell vinni e a cuccait. és írta h bocsánat.
szerintetek, ha annyira akart volna találkozni akkor megoldja valahogy ugye??
vagy inkább ne komplikáljam túl??
vissza írtam neki h semmi baj, és majd írjon ha ráér, ha ha csak nem gondolta meg magát
22L
Tudom hogy lányok ilyenkor azt gondolják, hogy ha tetszik nekem, akkor mért azon a napon választotta mikor nekünk kellet volna találkoznunk satöbbi..
Ès hogy olyanokat akarsz mondani neki, mint hogy "dehát azt beszéltük meg hogy ma találkozunk" meg ilyenek..
De ha tetszik a fiú, és azt akarod hogy te is tetszél neki, akkor se most, se késöbb se hozzad fel ezt a témát..
Mert mi nem így müködünk.
Egyébként szülinapod volt? mert valamelyik nap, 21 írtál, ha ugyan az vagy...
:S
mar banom h is hirtelen felindulasbol azt irtam :( szerintetek vissza fog irni? vagy hisztisnek tart ??
e mondta miatt " ha komolyan gondoltad ezt az egészet"??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!