Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon komolyan gondolhatta? (Bővebben lent! )
Összejöttem egy pasival,én nagyon beleszerettem,amit ő tud is. Neki viszont ez csak kaland volt. Többszőr vesztünk már össze,de én mindig bocsánatot kértem,mert nem akartam elveszíteni.Aztán lett egy barátnője,de közben is tartottuk a kapcsolatot.Mikor szakítottak,én probáltam vigasztalni,beszélgettünk,majd ezt írta nekem:
HA HISZED HA NEM
MINDENKIT HOZZÁD IGAZITOK
TE VAGY AZ IGASZSÁG MÉRCÉJE
ÉDESEM VALÓBAN NEM VOK SZERELMES DE HIDD EL,HOGY SZERETLEK
ÉS SENKIÉRT NEM HARCOLTAM ,DE ÉRTED MEG TENNÉM
AKÁR MENNYIRE IS HIHETETLENNEK HANGZIK
VALAHOGY ÁT MENTÜNK KETTEN EGY MÁSIK PERIFÉRIÁBA ÉS ÉRDEKES MODON MÁS SZERETET JÖN LE
ÉS AZ NEKEM TÖBBET JELENT MINT BÁRMELYIK SZERELEM
ÁTOD EZEK A DOLGOK MIATT SZERETLEK ENNYIRE
NEM AZÉRT MERT ELVISELED
HANEM MERT ÖSZINTE VAGY
Szóval nem tudom mit gondoljak most. Szeretném hinni,hogy komolyan gondolja,de félek. Mi van ha csak azt akarja elérni,hogy mellette maradjak,ha épp nincs senkije akkor tudjon kihez visszajönni? Mert a barátaim azt mondják csak kihasznál...
Szerintem ezek komoly sorok.
Ergo, nem hülyít.
Ez a fiú elmagyarázta, hogy nem szerelmes beléd. Te viszont szerelmes vagy. Egy darabig talán működhet ez a kapcsolat, de hinném, hogy hosszú kapcsolat lesz belőle.
Hány éves fiú írta ezt?
30/F
Ami egyszer megtörtént, nem biztos, hogy még egyszer meg fog. De ami már kétszer megtörtént, az meg fog harmadszor is.
Szóval ha ez az első botlása volt, akkor +1 esélyt még megérdemel. Vannak hibák, amiket azért kell elkövetni, hogy az ember rájöjjön, hogy az az volt. Lehet, ez neki is egy ilyen volt. Ezek a szférás dolgok azért komoly szavak, nem hiszem, hogy a netről szedte le. Szóval ha elég szépen néz, adhatsz még egy esélyt. Ha csak annyi lesz a célja, hogy beigazolódjon, hogy nem kellett volna, már megérte, mert akkor legalább már te is fogod tudni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!