Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Vajon komolyan gondolhatta?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon komolyan gondolhatta? (Bővebben lent! )

Figyelt kérdés

Összejöttem egy pasival,én nagyon beleszerettem,amit ő tud is. Neki viszont ez csak kaland volt. Többszőr vesztünk már össze,de én mindig bocsánatot kértem,mert nem akartam elveszíteni.Aztán lett egy barátnője,de közben is tartottuk a kapcsolatot.Mikor szakítottak,én probáltam vigasztalni,beszélgettünk,majd ezt írta nekem:

HA HISZED HA NEM

MINDENKIT HOZZÁD IGAZITOK

TE VAGY AZ IGASZSÁG MÉRCÉJE

ÉDESEM VALÓBAN NEM VOK SZERELMES DE HIDD EL,HOGY SZERETLEK

ÉS SENKIÉRT NEM HARCOLTAM ,DE ÉRTED MEG TENNÉM

AKÁR MENNYIRE IS HIHETETLENNEK HANGZIK

VALAHOGY ÁT MENTÜNK KETTEN EGY MÁSIK PERIFÉRIÁBA ÉS ÉRDEKES MODON MÁS SZERETET JÖN LE

ÉS AZ NEKEM TÖBBET JELENT MINT BÁRMELYIK SZERELEM

ÁTOD EZEK A DOLGOK MIATT SZERETLEK ENNYIRE

NEM AZÉRT MERT ELVISELED

HANEM MERT ÖSZINTE VAGY

Szóval nem tudom mit gondoljak most. Szeretném hinni,hogy komolyan gondolja,de félek. Mi van ha csak azt akarja elérni,hogy mellette maradjak,ha épp nincs senkije akkor tudjon kihez visszajönni? Mert a barátaim azt mondják csak kihasznál...

2010. jún. 1. 14:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem kamuzik,én hagynám a francba.
2010. jún. 1. 14:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha egyszer mar otthaagyott egy masik csajert "mert ez csak kaland volt" ezutan is igy lessz. igazuk van a barataidnak szerintem is csak kihasznal.
2010. jún. 1. 14:14
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ezek komoly sorok.

Ergo, nem hülyít.

2010. jún. 1. 14:15
 4/7 anonim ***** válasza:

Ez a fiú elmagyarázta, hogy nem szerelmes beléd. Te viszont szerelmes vagy. Egy darabig talán működhet ez a kapcsolat, de hinném, hogy hosszú kapcsolat lesz belőle.

Hány éves fiú írta ezt?

30/F

2010. jún. 1. 14:45
 5/7 anonim ***** válasza:
Te vagy a biztos tartaléka. Úgy játszik veled, ahogy akar, ne legyél ennyire naiv!
2010. jún. 1. 15:37
 6/7 anonim ***** válasza:

Ami egyszer megtörtént, nem biztos, hogy még egyszer meg fog. De ami már kétszer megtörtént, az meg fog harmadszor is.

Szóval ha ez az első botlása volt, akkor +1 esélyt még megérdemel. Vannak hibák, amiket azért kell elkövetni, hogy az ember rájöjjön, hogy az az volt. Lehet, ez neki is egy ilyen volt. Ezek a szférás dolgok azért komoly szavak, nem hiszem, hogy a netről szedte le. Szóval ha elég szépen néz, adhatsz még egy esélyt. Ha csak annyi lesz a célja, hogy beigazolódjon, hogy nem kellett volna, már megérte, mert akkor legalább már te is fogod tudni.

2010. jún. 1. 16:06
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nagyon jó így mások,kivűl állok szemével is látni a dolgokat!
2010. jún. 1. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!