Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gondolhatta komolyan?
Figyelt kérdés
A párommal kissé válságos a helyzetünk egy ideje. A kapcsolatunk elején minden nagyon jó volt, éreztem hogy szeretés boldog velem, és persze mindezeket ki is mondta. Sajnos volt pár elég nagy zökkenő, a kapcsolatunkban amit elég rosszul kezeltünk, így odáig jutott a kapcsolatunk, hogy a párom érzelmei irántam nagyon meggyengültek és emiatt szakítottunk is. Szerencsére úgy döntöttünk, hogy mégis folytatjuk és próbáljuk rendbehozni a dolgainkat, csak azért ez így nem egyszerű dolog. Most a sors úgy hozta, hogy egy kis ideig nem tudunk találkozni csak nagyon minimálisan( egy hónapban kb 1x) így ha lehet, ez az egész ügy mégnehezebb. A szakításunk óta már háromszor találkoztunk és minden találkozónál azt éreztem, hogy habár nagyon kicsi lépésekben haladunk, de jobb lett a viszonyunk. A legutóbbi alkalommal nála töltöttem egy hétvégét és fantasztikus volt. Az igazat megvallva, túl sok mindent nem csináltunk csak végig szexeltük a hétvégét, de még is nagyon jó volt. Ez alatt a hétvége alatt többször is mondta, hogy szeret. Na idáig minden szép és jó, csak nem tudom mennyire vehetem ezt komolyan amit mondott. Sajnos az első alkalom is amikor mondta szex közben történt és hozzá is tette, hogy amúgy szex közben nem ajánlatos ilyesmiket mondani legalábbis elsőre, mert sokszor csak a szexuális túlfűtöttség beszél az emberből, de akkor biztosított róla, hogy nem erről van szó. Viszont most nem tudom mennyire hihetek ennek. Nagyon örültem neki mikor mondta, de azóta csak azon jár a fejem, hogy tényleg így van-e, vagy csak ilyen "hirtele fellángolás" volt-e a számára. Tudom nehéz ezt külső szemmel megmondani, de azért mégis csak kíváncsi vagyok mások véleményére.2016. aug. 4. 00:53
1/2 anonim válasza:
Az "újramelegített káposzta" sosem lesz már olyan finom, mint volt. Annak, hogy szétmentetek, oka volt, ezt ne feledd egy percre se. Egy hétvégére alapozni pedig vegytiszta hülyeség, ne haragudj! :D
Olyan mint első randi után azt mondani, hogy két gyerekünk lesz, Kozák és Gerzson.
Meg csak végigdugtatok egy hétvégét, ez bizony jócskán kihat az érzelmekre, de ez csak rövid ideig tart, gyorsan apad a szint. A helyedben nagyon óvatos lennék, az ágyasaimnak én is hajlandó voltam lehazudni a csillagokat, a lényeg, hogy a bugyi már lecsússzon...
30/F
2/2 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mik voltak az okai a szakításnak és ha ezek a problémák még mindig fent állnának nem próbáltuk volna meg újra. A gondjaink nem abból adódtak, hogy nem tudtuk megoldani a problémát, hanem, hogy eleve megbeszélni nem tudtuk, hogy probléma van. A szőnyeg alá lett söpörve, felgyülemlett és végül már ott volt mindenhol. Elég racionális embernek tartom a páromat ő nem olyan ember aki nem lát túl az érzelmein és én sem vagyok olyan. Eleve ő kezdeményezte a szakítást, aztán azt is, hogy próbáljuk meg újra. Nem jártam a nyakára, nem könyörögtem neki én beletörődtem, hogy vége. Egyébként azt mondta, történt már vele ilyen és végül azt is sikerült megoldani, ezért bízik benne, hogy ez is sikerülhet.
2016. aug. 4. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!