Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Komolyan gondolhatta az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Komolyan gondolhatta az érzéseit?!

Figyelt kérdés

Neten ismerkedtünk meg kb 2 honapja. Elegge elmélyült mar a beszélgetésünk. En ugy ereztem hogy csak hülyít es csak arra kellek neki hogy az egójat növeljem. Csak akkor volt hajlando azt irni hogy talalkozzunk mikor eppen osszevesztunk es elkoszontem tole, azután annyiban is maradt es tobbet nem hozta fel. Azt irta hogy szeret es hogy nem akar elveszíteni. Szerintem ha tenyleg komolyan gondolta volna, mar reg elhívott volna randira. Nem ereztem volna annyira szüléseget a talalkozasnak ha nem lett volna mar olyan mely a beszelgetesunk.

Nem hittem neki, ugy ereztem jatszik ezert elküldtem.

Szerintetek?

2016. okt. 2. 16:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Miért nem akar találkozni az a kérdés.
2016. okt. 2. 18:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha annyira szeret már rég találkozott volna. Jól tetted,ne pazarold ilyenre az időd
2016. okt. 2. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!