Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Neten, sms-ben felvállalja az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Neten, sms-ben felvállalja az érzéseit, élőben meg soha sem beszél róluk. Miért?

Figyelt kérdés
Neten mindig jön azzal hogy mennyire oda van értem meg hiányzom neki, hogy mindenemet imádja stb. Élőben ilyeneket soha sem mond, egyszer kezdtem volna el az érzéseiről kérdezgetni és 1 rövid mondattal lerendezte. Mondjuk gyakran odajön és megölelget, vagy megsimogatja a hátam, a puszikat is ő kezdeményezi legtöbbször, de az érzéseiről soha sem beszél. Miért?
2013. ápr. 18. 15:39
 1/2 anonim ***** válasza:
Mert gyáva sajtkukac.
2013. ápr. 18. 15:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Van akinek ez egyszerűbben megy, van akinek kevésbé. Élőben sokszor nehezebb kimondani az ilyen dolgokat.
2013. ápr. 18. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!