Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Roma lány vagyok, szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roma lány vagyok, szeretnék egy magyar fiúval megismerkedni, aki tetszik. A családban sose volt nem roma tag, de ők szerintem nem elleneznék. Van esélyem egy magyar fiúnál? Nem nagyon rasszisták?

Figyelt kérdés

nem vagyok műveletlen, egyetemre fogok járni jövőre, koszos sem vagyok, mielőtt valaki ezzel poénkodna

szép az alakom, a melleim, az arcom, ápolt vagyok, csak a bőröm színe miatt egyértelmű, hogy roma vagyok

és még szűz :P

2010. máj. 28. 17:03
1 2 3 4 5 6
 41/52 A kérdező kommentje:

17:02

jogász szakra megyek

23:57

Indiában még sose jártam, hogy tudnék akkor visszamenni oda?

Legfeljebb turistaként :) Magyar útlevéllel, ami pont olyan, mint a tied.

2010. máj. 30. 01:53
 42/52 anonim ***** válasza:
80%

Jaj. Melyik egyetemre amúgy? PTEn lehet, találkozni fogunk :D

amúgy a jog rohadt nehéz.. nem ajánlanám, se a közgázt.

2010. máj. 30. 16:01
 43/52 anonim ***** válasza:
Sok sikert! :) (Irigylem a türelmedet!)
2010. máj. 31. 00:05
 44/52 anonim ***** válasza:

énis ítam korában választ. :)

egyrészt, tök jó, hogy jogra mész.. ha az ELTEre jössz, tudok segíteni, ha kell :)

amugy nagyon irigylem a türelmed, amivel az ilyen szánalmas emberkéket kezeled. :)

2010. máj. 31. 07:51
 45/52 anonim ***** válasza:
szia !én is roma lány vagyok .és szerintem biztos hogy könnyen megismerkedhetsz egy magyar fiuval :) és ha családod nem ellenzi akkor szerintem semmi akadálya . de szerintem a roma fiuk helyesebbek :PPden ahogy gondolod :)
2010. okt. 31. 21:54
 46/52 anonim ***** válasza:

jajj bocsi hogy ujra irok :)

de láttam pár kommentet ami elég sértő :S

de ne foglalkozz velük (:

2010. okt. 31. 21:55
 47/52 anonim válasza:
böááááááááááá
2010. nov. 1. 15:18
 48/52 Vox válasza:
0%
elkeserítő mennyire ismeretlen ebben az országban a tolerancia fogalma. Én is azon a véleményen vagyok hogy a bőrszín nem számít. Egy rendes fiatal lánynak minden esélye megvan rá hogy boldog legyen valaki oldalán. A szélsőjobbosoknak meg üzenem hogy akkor ők is mehetnek vissza Ázsiába mivel eleve onnan jöttünk, mi magyarok is...
2012. okt. 18. 18:03
 49/52 szánnii válasza:
Én magyar vagyok, és volt már roma barátnőm, én mindig szívesen ismerkedem roma csajokkal pl. 25F
2012. nov. 7. 16:43
 50/52 8onezombie válasza:
Rózsaszín elefánt
2013. szept. 13. 21:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!