Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma lány vagyok, szeretnék egy magyar fiúval megismerkedni, aki tetszik. A családban sose volt nem roma tag, de ők szerintem nem elleneznék. Van esélyem egy magyar fiúnál? Nem nagyon rasszisták?
nem vagyok műveletlen, egyetemre fogok járni jövőre, koszos sem vagyok, mielőtt valaki ezzel poénkodna
szép az alakom, a melleim, az arcom, ápolt vagyok, csak a bőröm színe miatt egyértelmű, hogy roma vagyok
és még szűz :P
na neee nemtudtad?:O
mind rasszista !!!!!!!
Úgy néz ki nagyon félreolvastam valamit. Egy próbát megér. Ha a bőrszínedet meg etnikumodat nem nézzük egy átlagos magyar lány vagy. Ilyen apróságon kiakadni, hogy bőrszín.
"úgy értem egy ilyen srác akár egy szép magyar lányt is megkaphatna, akkor miért járna velem?!"
Miért ne? Nekem is volt már roma lány akivel szívesen kialakítottam volna párkapcsolatot. Mennyivel vagy rosszabb mint egy ugyanolyan nem roma lány? Semmivel.
Az utolsó mohikán lány? :) Egy próbát mindenképp megér. Nekem régi álmom, hogy egy szép roma lány elhúzza a nótámat:
Hát én az ilyen típusú cigányzenét nem annyira csípem, konkrétan ki lehet vele kergetni a világból.
Inkább autentikus cigányzenét hallgatok, mint a Kaly Jag vagy Ando Drom.
Ha a srác normális, akkor minden esélyed megvan nála, mert normális lánynak tűnsz, és sokkal értelmesebbnek, mint azok a nagymagyar rasszisták, akik 1-2 választ adtak. ;) én nem vagyok roma, de enyhén kreol bőröm van, nyáron nagyon kreol, de ugyanúgy tetszem pár srácnak :D de szerintem semmi akadálya annak, hogy egy roma lány és egy magyar fiú boldog kapcsolatban élhessen, már ha ezt mindkettőtök családja elfogadja a tényt :D azért remélem a fiú nem fehérfűzős bakancsos. én egy punk csaj vagyok, és elítélem a rasszizmust ;)
Szóval sok sikert kívánok neked, várjuk a fejleményeket ;)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!