Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Roma lány vagyok, szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roma lány vagyok, szeretnék egy magyar fiúval megismerkedni, aki tetszik. A családban sose volt nem roma tag, de ők szerintem nem elleneznék. Van esélyem egy magyar fiúnál? Nem nagyon rasszisták?

Figyelt kérdés

nem vagyok műveletlen, egyetemre fogok járni jövőre, koszos sem vagyok, mielőtt valaki ezzel poénkodna

szép az alakom, a melleim, az arcom, ápolt vagyok, csak a bőröm színe miatt egyértelmű, hogy roma vagyok

és még szűz :P

2010. máj. 28. 17:03
1 2 3 4 5 6
 31/52 anonim ***** válasza:
63%
ne hallgass erre a sok parasztra:D a bőröd színe nem jelent semmit,én szeretem is azokat akiknek kicsit sötétebb a bőre.. de sajnos mint itt láthatod a legtöbb magyar fiú ilyen, elítélne.. Ne add fel ,van rá esély ! sok sikert ;]
2010. máj. 28. 21:08
 32/52 anonim ***** válasza:
0%

na neee nemtudtad?:O

mind rasszista !!!!!!!

2010. máj. 28. 21:18
 33/52 anonim ***** válasza:
a társadalomnak nem a romákkal van a bajuk, hanem sokak életmódjával. ismerek olyat, aki csak felesbe az és putriban él. ismerek teljesen magyart, aki szintén. és ismerek romát is, aki tisztességesen, rendesen él, szeretetben neveli a kisfiát. te gondolom az utóbbi típus vagy, aki rendezett körülmények közt, kultúrált családi háttérrel él. az ilyen emberekkel semmi baj nincs. én is valamilyen szinten rasszista vagyok, viszont engem az intelligencia hiánya és bizonyos életvitel taszít. ha nem jöttök össze, az nem a származásod miatt lesz, hanem mert szimplán nem vagy az esete. szívből kívánom, hogy sikerüljön:)
2010. máj. 28. 22:10
 34/52 anonim ***** válasza:
100%
Értem, szerintem nyugodtan próbálj vele jobban megismerkedni. Miért ne jöhetne össze? Ha egy értelmes srác, akkor biztos nem ragad le az előítéleteknél. Persze benne van a pakliban, hogy nem tetszel neki, de ez fehér bőr esetén is fennállna mint lehetőség. Bátornak kell lenni, nem nyomulni, de azért finoman célozgatni, bepróbálkozni. Keresd a társaságát, hadd lássa, milyen jó fej vagy, beszélgess vele sokat, légy vele kedves.
2010. máj. 28. 22:48
 35/52 anonim ***** válasza:

Úgy néz ki nagyon félreolvastam valamit. Egy próbát megér. Ha a bőrszínedet meg etnikumodat nem nézzük egy átlagos magyar lány vagy. Ilyen apróságon kiakadni, hogy bőrszín.

"úgy értem egy ilyen srác akár egy szép magyar lányt is megkaphatna, akkor miért járna velem?!"

Miért ne? Nekem is volt már roma lány akivel szívesen kialakítottam volna párkapcsolatot. Mennyivel vagy rosszabb mint egy ugyanolyan nem roma lány? Semmivel.

2010. máj. 28. 22:57
 36/52 anonim ***** válasza:

Az utolsó mohikán lány? :) Egy próbát mindenképp megér. Nekem régi álmom, hogy egy szép roma lány elhúzza a nótámat:

http://www.youtube.com/watch?v=vafpeSvU0DA

2010. máj. 29. 00:29
 37/52 A kérdező kommentje:

Hát én az ilyen típusú cigányzenét nem annyira csípem, konkrétan ki lehet vele kergetni a világból.

Inkább autentikus cigányzenét hallgatok, mint a Kaly Jag vagy Ando Drom.

2010. máj. 29. 01:00
 38/52 anonim ***** válasza:

Ha a srác normális, akkor minden esélyed megvan nála, mert normális lánynak tűnsz, és sokkal értelmesebbnek, mint azok a nagymagyar rasszisták, akik 1-2 választ adtak. ;) én nem vagyok roma, de enyhén kreol bőröm van, nyáron nagyon kreol, de ugyanúgy tetszem pár srácnak :D de szerintem semmi akadálya annak, hogy egy roma lány és egy magyar fiú boldog kapcsolatban élhessen, már ha ezt mindkettőtök családja elfogadja a tényt :D azért remélem a fiú nem fehérfűzős bakancsos. én egy punk csaj vagyok, és elítélem a rasszizmust ;)

Szóval sok sikert kívánok neked, várjuk a fejleményeket ;)

15/L

2010. máj. 29. 14:41
 39/52 anonim ***** válasza:
Meghallgatom majd, amiket írtál. Egyébként minek tanulsz majd?
2010. máj. 29. 17:02
 40/52 anonim válasza:
34%
ÉLJEN A JOBBIK!!MENJ VISSZA INDIÁBA TE CIGÁNY
2010. máj. 29. 23:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!