Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magyar fiú-cigány lány?
Személyes tapasztalatom azt mondatja, hogy NE.
Én is jártam cigánnyal, aki úgymond beilleszkedett. Tényleg nem vetted volna észre a különbséget, csak annyit, hogy nem volt fehér a bőre. Na de amikor veszekedés volt, akkor aztán előjött a cigány vére, annak minden kellékével. Amikor először megtapasztaltam, azt hittem megbolondult, vagy valami, annyira kifordult önmagából. Üvöltés, káromkodás, csapkodás, sosem tapasztaltam még ilyet. Előfordult még 3-4 alkalommal(semmiségek ürügyén), és megszabadultam tőle. Azóta soha még csak a közelébe sem megyek cigány lánynak, és ahogy hallom, másoknak is hasonló a véleménye.
Hát én óva inteném a fiamat. Az hogy cigány az egy dolog.(Lehet rendes, dolgos! )De vajon a lánynak a családja, hogy fogadná, hogy egy magyar legény udvarol a lányuknak? :D
Egy igazi, vérbeli cigány családnál a hagyomány nagyon fontos dolog. Lehet, hogy megkergetnének!
Az ismeretségi körömben viszont van egy házaspár ahol a srác cigány a lány pedig magyar. Az esküvőn összeverekedett a 2 öröm apa, viszont a házasságuk közel 30 éve szilárd és stabil.
Szerintem egy megfelelő családi háttérrel rendelkező cigány lánnyal, aki tud viselkedni, azzal alapvetően sok szülőnek semmi baja nem lenne, ha csak nem kifejezetten rasszista.
Főleg, ha az illető lány még szép is és ad magára.
A gond inkább a szocializáció és a családi háttér különbözőségén múlhat...bár valószínűleg, azért az első reakció az a meglepődés lesz.
Amúgy a cigány lány családja meglehet sokkal kevésbé lenne elbűvölve Tőled.. :)
"Na de amikor veszekedés volt, akkor aztán előjött a cigány vére, annak minden kellékével."
Szerintem ez egy magyarra is elmondható ugyanúgy. Egy magyar lány is káromkodhat, meg csapkodhat. Főleg, ezek a "proli" fajták, akik már sokban hasonultak a cigányokhoz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!