Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma lány vagyok, szeretnék egy magyar fiúval megismerkedni, aki tetszik. A családban sose volt nem roma tag, de ők szerintem nem elleneznék. Van esélyem egy magyar fiúnál? Nem nagyon rasszisták?
nem vagyok műveletlen, egyetemre fogok járni jövőre, koszos sem vagyok, mielőtt valaki ezzel poénkodna
szép az alakom, a melleim, az arcom, ápolt vagyok, csak a bőröm színe miatt egyértelmű, hogy roma vagyok
és még szűz :P
köszi a normális válaszokat
valaki itt felvetette, hogy menjek Indiába
szívesen mennék, mert biztos szép ország, de csak mint turista, pár hétre, magyar útlevéllel, ami pont olyan színű, mint a tied :)
a mohikán lány :P
jajj ne csin már!!
ha ismerkedni szeretnál magyar fiukkal akkor tedd azt!!
ha kölcsönösen szeretitek majd egymást ak semmi gond!!
Először is, el kell keserítenem. Az én környezetemben a legtöbb srácnak problémát jelentene.
Én magam "kinőttem" a "rasszista" korszakomból,sokan viszont nem.
Nekem csak egy bajom lenne a dologgal: a család. Van egy roma lány barátom, kedvesek, aranyosak, és jól bánnak velem, de nem tudom, mit szólnának, ha kikezdenék a csajjal. Hallottam olyanról, ahol a család zokonvette, és nekiment a srácnak.
Ha a szüleidnek és a család többi tagjának nem lenne baja a dologgal, és találsz egy ép eszű, normális srácot, akkor hajrá.
Az egyetemen viszont meglehet, hogy fogsz kapni 1-2 keresetlen szót. Én egyetemista vagyok már, és közöttünk eléggé sok olyan ember van, aki nem igazán kedveli a cigányokat.
Borsodban meg Baranyában viszonylag "erős" a cigányellenesség (van egy borsodi haverom [most nem a sörre gondoltam], aki elég sokat beszél arról, hogy miket gondol, én meg baranyai vagyok, és látom a környezetemen).
Mindenesetre.. sok sikert. Ja, azt még hozzátenném, hogy a "cigány" szót minden sértő tartalom nélkül írtam, elnézést, ha zavar.
19F
szia,
ha nem lennel szep, es nem jarnal egyetemre. akor is olyan vagy mint barki mas.
normalisan kell viselkedni es apoltnak lenni-ez pedig lehet mindenfele emberre jellemzö, vagy nem jellemzö.
az szep es tiszteletre melto, hogy egyetemre jarsz, remelem egyre többen lesztek, akiknek sikerül.
viszont az esz, es a szepseg olyan adottsagok amiktöl senki sem lesz jobb vagy rosszabb.
ne te akarj masoknak bizonyitani. csakis magadnak! es akinek a szarmazasod miatt nem tetszenel, hat annyit nem erdemel meg, hogy ranezz....
szoval sok sikert, es ne ertekeld alul magad!
A leírtak alapján tényleg normális vagy:)
A cigányok 1%-ába tartozol akik normálisak.
Sajnos nem sok esélyed lenne egy magyar fiúnál mert a magyarok nem szeretik a cigányokat a sok rablás miatt, én úgy vagyok vele ha a lány tényleg rendes és normális akkor nem zavarna hogy roma.
Kedves kérdező!
Én Jobbikos vagyok,és mindig azt vallom,hogy nem a bőrszín miatt nem szeretem a cigókat(értsd a bűnoző romák),hanem ahogy élnek az a 95%,látom te az 5%-ban vagy,ha minden igaz amit leírtál,akkor üdv itthon.
Amúgy télleg szépek tudnak lenni az ÁPOLT igényes roma lányok,csak a hosszú szoknyát azt dobd el,mert nem nagymamámra akarsz hasonlítani :D
Biztos ha igényes vagy akkor találsz magadnak párt ne add fel.
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!