Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Van egy lány aki velem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy lány aki velem akar járni ö 100%ban magyar! Csak az a helyzet, hogy legutoljára egy roma sráccal járt,és ezért nem tudok dönteni valahogy undorit ez a dolog! Mit tennétek illetve tenne, az én helyemben?

Figyelt kérdés
4 vagy 5 honapig voltak együtt nekem azt mondta nem feküdle vele de ezt a romákrol nehézz ehinnem,hogy nem fektetik meg enyi idö alatt a csajokat!Szóval az zavar,hogy egy roma csávó után ti lefeküdnétek e vele?
2009. márc. 22. 11:28
1 2 3 4 5 6
 1/53 anonim ***** válasza:
67%
Nem roma, cigány. a többiről nem szeretnék nyilatkozni. Tessék használni több száz éves magyar szavakat, nem ilyen hülyeségeket amugyis.
2009. márc. 22. 11:33
 2/53 anonim ***** válasza:
65%

mekkora egy paraszt vagy! Már bocs!

De ha le is feküdt vele,szerinted nem fürdött azóta meg? Attól h a volt barátja roma származású volt,te még járhatsz vele. De a csaj helyébe ezek után nem kellenél.

Ekkora böszmeséget,mert roma barátja volt,és ezért undorodsz tőle... ÁÁÁ,az agyamat eldobom!

2009. márc. 22. 11:34
 3/53 anonim ***** válasza:
72%

ha a lány rendes, normális, és az előző barátja is a normálisabb kategóriába tartozott, akkor túlzásnak érzem a rasszizmusod.

ha a lány egy kevésbé igényes fiatalemberrel feküdt össze, nos, kérdem én, neked egy olyan lány kell tényleg, aki olyanokkal jár, akik mellé nem szívesn ülsz a buszon? mert akkor a kislánynál sincs minden rendben...

2009. márc. 22. 11:36
 4/53 A kérdező kommentje:
Az a helyzett,hogy én erröl már beszéltem vele! és azt mondta emiatt sokan megbélyegezték!Az elsö válkaszolonak meg anyitt mondok akkor legyen CIGÁNY:)
2009. márc. 22. 11:38
 5/53 anonim ***** válasza:
87%
Hát te tényleg nem vagy komplett! Már ne is hari :D Ennyi erővel akkor meg se csókolnád meg meg se fognád a kezét? Arra nem gondolsz h a csaj (jó esetben) naponta fürdik és fogat mos? Nem kell félelembe élned semmi sem fog rád tapadni az előző barátról! De tedd fel ezt a kérdést a lánynak is .. hidd el utána garantáltan nem kell őt lefektetned ;)
2009. márc. 22. 11:39
 6/53 A kérdező kommentje:
Hát a gyerek egy ilyen közép kategoriába sorolható! de a lány az nem olyan ö igényes!
2009. márc. 22. 11:39
 7/53 anonim ***** válasza:
77%

Persze attól mer egy cigánnyal volt előtted semmit nem jelent, ha szereted... attól mer cigány nem biztos hogy rossz ember ezt csak a mai politika meg szegénység meg elhülyülés hiteti el az emberekkel de tény hogy a cigók között több a bűnöző de a magyarok sem mind szentek...:) nőlj fel a XXI században vagyunk!!!

24/f (magyar)

2009. márc. 22. 11:40
 8/53 A kérdező kommentje:
áhhh nem jol irtam a lány az IGÉNYES! IGY akartam
2009. márc. 22. 11:41
 9/53 anonim ***** válasza:
84%
Utolsónak adok igazat.Szard le!Most most van,az meg akkor volt..
2009. márc. 22. 11:43
 10/53 A kérdező kommentje:
edigg kb 10 perc alatt kaptam 5 választ és mindegyik válasz az volt,hogy igen! Akkor ezek szerint én vagyok csak enyire HÜLYE,hogy ilyenen gondolkodom
2009. márc. 22. 11:44
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!