Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki velem akar járni ö 100%ban magyar! Csak az a helyzet, hogy legutoljára egy roma sráccal járt,és ezért nem tudok dönteni valahogy undorit ez a dolog! Mit tennétek illetve tenne, az én helyemben?
Szerintem egyáltalán nem tárgytalan a kérdés, mert legyen az illető akár cigány akár nem, nekem egy olyan lány nem kéne akinek igénytelen barátja volt (van). Az ember párja magáról az illetőről is kiállít egy "bizonyítványt".
Én a helyedben passzolnám a csajt, úgyis van másik (jobb).
Én nem állnék össze a lánnyal.
Fajáruló!
És igen rasszista vagyok, és büszke vagyok rá!Leszarom mit gondoltok, fogadjatok el liberálisok!
Nézd, elég régimódi a felfogásod, miszerint a szex beszennyezi a nőket. A pasikat persze nem, legyenek akármilyen kefélőgépek. Érted, engem mindenki hülyének nézne, ha azért nem akarnék járni egy pasival, mert előttem szexuális kapcsolatot létesített egy olyan lánnyal, aki nekem nem szimpatikus. Ők 2 külön ember!
Ha a nemi betegségektől tartasz, nem biztos, hgy reális a félelmed, ezt olyanok kapják el, akiknek sok partnerük van - attól, hogy valaki cigány, nem hiszem, hoygnagyobb eséllyel lenne nemibeteg. Ha csak nem koszos putricigányról van szó, de a lány nem hiszem, hogy olyannal járt.
HA tetszik a lány, járj vele. Nekem a lány helyében nagyon rosszul esne, hogy ilyeneken aggályoskodsz, illetve nem hiszed el, hogynem volt köztük szex. De ha lett volna, akkor most a lány "elhasznált rongy"? Hol élsz Te?!
Én vagyok, aki kérdezte a korodat: szerintem azt tedd, amit te akarsz, ne, amit más. Engem nem tartana vissza csak ennyi attól, hogy valakivel legyek, mert mi van akkor, ha ez a lány lesz életed párja (nem tudhatod)? Neked nem kell beállni a sorba azok mellé, akik előítéletesek, és nem is a lány cigány egyébként sem. Ez a lány azért akar veled járni, mert lát benned valamit, bejössz neki. Lehet, hogy egy életre megbánod, ha nem jársz vele. És nem kell vele lefeküdnöd, ha elkezdtek járni és jobban megnyílik előtted, akkor úgyis kiderül, hogy milyen ember és igazat mondott-e. Tehát magától a járástól nem fogsz elkapni semmit...egy próbát megér, nem igaz? Végül úgyis az fog számítani, hogy ő emberileg milyen és tudtok-e együtt lenni egy párkapcsolatban.
Egyébként érdekes, hogy az oldal anonimitása miatt mennyire előjön az emberekből a rasszizmus: az nem is jut eszetekbe, hogy erről a cigány srácról úgy nyilatkoztok, hogy nem is ismeritek? Talán fehér embernek nem lehet nemi betegsége, nem lehet koszos, ápolatlan stb.?
Szóval én azt tanácsolom, hogy járj vele, aztán meglátod, hogy milyen. Nem kell egyből lefeküdni vele.
a romák és a magyarok..hát akár hiszed akár nem mindkettő közt van olyan aki higénikus és aki nem.
A roma fiúk elég rafináltak ahoz hogy lefektessenek egy lányt, tuti hogy probálkozott..
kérdezted tőle hogy mért lett vége?
lehet csak kihásználta, így szokták..
mindenesetre 5 hónap után még nem kéne lefeküdni senkivel (szerintem)
de ne ez tartson már vissza, ezt le kell zárni, ez a múlt.
am énis magyar vagyok 18/L, de a barátom roma 20/F
Mit lehet tenni ilyen esetbe?? SEMIT!!!
Ha tetszik a lány akkor ne a volt barátja érdekeljen..különben se illik cigányozni, nem mind egyforma!!Én ismerek normálisat is...de azért cigány csajal nem járnék..( blöee)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!