Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki velem akar járni ö 100%ban magyar! Csak az a helyzet, hogy legutoljára egy roma sráccal járt,és ezért nem tudok dönteni valahogy undorit ez a dolog! Mit tennétek illetve tenne, az én helyemben?
Szerintem meg hülye vagy, hogy ilyet kérdezgetsz, mert:
- Egyből köcsög rasszista leszel.
- Egykét válasz helyesírásán látszik, hogy az illető cigány, ha nem elnézést kérek.
- Őrizetbe vesznek, esetleg megvernek, (holott miért is rasszista?)
Mit tennék a helyedben?:
- Eldönteném mit akarok kezdeni a csajjal.
a, Komoly kapcsolat: akkor valószínűleg nem zavarna..., bár feltételezem ismered a csajt és tudod, hogy miért jött össze a cigány csávóval, szóval abból letudod vonni a következtetéseket, hogy milyen csaj lehet (gondolok itt arra, hogy véletlen kisiklás, esetleg normális volt a csávó, vagy csak egy liba a csaj).
b, Nem komoly: ha csak dugásra kell akkor keres mást, ha ennyire undorodsz tőle.
"Egyébként érdekes, hogy az oldal anonimitása miatt mennyire előjön az emberekből a rasszizmus:"
Az anonimitás szó rád is vonatkozik!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia én nem csípem a cigókat, szóval ha a te helyzetedbe lennék, akkor hagynám a csajt. Aki ilyennel összeállt?! Áhh nekem nem jönne be, de ez privát vélemény!
21/L
"A kérdező kommentje:
hü most biztos hülye f.ak nézzel de nekem ez a szó uj!mirre érted?" - melyik szót nem érted?
Ja, és kiegészíteném még annyival hogy ne hallgass a feminista nőkre, akik még nem is ismerik a csajt, de már egyből te vagy a paraszt, mert TE férfi vagy..., főleg az első válaszolóknak üzenem, hogy Erdélyi Mónikának (Mónika-show) a hitelessége a béke segge alatt van..., (mert ti egytől egyik olyan típusú csajok vagyok az tuti).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!