Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki velem akar járni ö 100%ban magyar! Csak az a helyzet, hogy legutoljára egy roma sráccal járt,és ezért nem tudok dönteni valahogy undorit ez a dolog! Mit tennétek illetve tenne, az én helyemben?
Figyelt kérdés
4 vagy 5 honapig voltak együtt nekem azt mondta nem feküdle vele de ezt a romákrol nehézz ehinnem,hogy nem fektetik meg enyi idö alatt a csajokat!Szóval az zavar,hogy egy roma csávó után ti lefeküdnétek e vele?2009. márc. 22. 11:28
12/53 anonim válasza:
Megkérdezhetem, hogy hány éves vagy? Mert nekem úgy tűnik, hogy túl sokat adsz a közösség véleményére ahelyett, hogy azt tennéd, amit te jónak látsz. Én ebből nem csinálnék ügyet a helyedben.
13/53 anonim válasza:
én nem du.gnám meg utánna az biztos!
14/53 A kérdező kommentje:
bocsi eddig
2009. márc. 22. 11:47
15/53 anonim válasza:
Hát ez elég gáz...Mármint,hogy a csaj 1 cigánnyal járt.Mi lesz má,keveredünk?A cigány cigánnyal, a fehér fehérrel...A kutya se csinálja macskával...Jó durva hasonlat, de akkor is.
Szerintem bízz a lányba,ha rendes akkor tuti igazat mond, és nem feküdtek le...de azért én a helyedben gumit használnék...Nehogy valami fertőzés vagy ilyesmit elkapj.De amúgy ha rendes csaj, akkor mikor veled arra kerül a sor, sztem má nem fog érdekelni h előtte kivel volt ;)
Sok sikert
16/53 A kérdező kommentje:
22 vagyok a lány 16 amugy! Ugy látom te ki ismertél nagyon már mint aki kérdezte hány éves vagyok! mert ténleg az a baj nálam,hpogy mindig mások véleményére hallgatok!
2009. márc. 22. 11:50
17/53 anonim válasza:
22 évesen nem más véleményére kéne adnod...
18/53 anonim válasza:
Mondjuk fontos azért sztem más véleménye, főleg haverok barátok, mert ezért lenézhetik...:\
19/53 anonim válasza:
Jó fontos a barátok véleménye,de ha tényleg a barátai,akkor ez miatt nem nézik le.
20/53 A kérdező kommentje:
hát elsönek a barátom véleményét kérdeztem,ö azt mondta te én tudom,probáljam meg
2009. márc. 22. 11:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!