Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány aki velem akar járni ö 100%ban magyar! Csak
az a helyzet, hogy legutoljára egy roma sráccal járt,és
ezért nem tudok dönteni valahogy undorit ez a dolog! Mit
tennétek illetve tenne, az én helyemben?
Azért jó tudni hogy a cigányellenesek túlnyomó része CIGÁNY jövevényszavakat (csaj, csávó, stb..kaja, pia...)
U.i.:Ha vki kiejti azt a szót a száján h "csaje" verjétek ki helyettem is a fogait.
2009. márc. 22. 20:27
Nagyon okos akartál lenni, de kérdem én akkor mi van ha cigány jövevény szavakat használok? :D
2009. márc. 22. 20:30
Az a "gond" vele hogyha te nagyban undorodsz a cigányoktól de közben minden mondatodban cigány jövevényszó van...hogyismondjam...az én szememben nevetségessé válsz.
gy.k.:
"Két dolgot utálok a világon:
A rasszizmust, és a cigányokat"
:)
2009. márc. 22. 23:31
44/53 anonim válasza:
Nem hülye vagy, hanem rasszista. Az sem sokkal jobb...
2009. márc. 23. 14:19
Én is az első emberekhez csatlakoznék, miszerint sík hülye vagy, bár az tény, hogy nekem is lennének kétejeim. Ha nagyon nagy problémának érzed a dolgot vidd el egy gyógyfürdőbe.
2009. márc. 23. 17:57
46/53 anonim válasza:
Hello
és mi van akkor ha egy cigány csávóval járt? gondolom az is fürdött és még képzeldd fogat is moshatott valaha...
az meg h elkapsz vmit...olyan hülye vagy mint a segg csak ennyi... én nem vok roma de utálom ha ok nélkül basztatják őket,,,ennyiből más is mondhatná h ha ez a köcsög paraszt hozzá nyúlt ehhez a nőhöz én nem nyúlok hozzá...igen látjátok ez a buta magyar felfogás...
ezen jó lenne gondolkodni.. szia
2009. márc. 25. 05:39
47/53 anonim válasza:
szerintem meg normális az ha ilyeneken gondolkozol, ha velem akarna járni egy fiú akinek cigány bnője volt...szerintem én nem járnék vele...kivéve ha a csaj teljesen rendbe lenne...de ezt meg kétlem.
2009. márc. 26. 15:02
Ha te ilyen előítéletekkel foglalkozol, ilyen érzéseid vannak arról, aki romával járt, szerintem ne is kezdjél bele! Egyelőre keres olyant, aki 100 %-ban megfelel az igényeidnek.
2009. márc. 28. 15:33
Én fél cigány vagyok, fél magyar, ahogy tetszik. A barátnőm magyar, szeretem őt és a csajomat se zavarja a pár vonóm.De ha egy cigány csaj ápolt, szép és érzelmileg is kijönnénk egymással, akkor szívesen járnék vele. Nem a bőrszín számít, hanem az emberi értékek!
2009. ápr. 6. 23:17
50/53 anonim válasza:
ha a lany rendes, netalantan meg szereted is,akkor miert lenne problema? es egyetertek:dd nem roma,hanem cigany.es azokat sem kell lenezni,emberek..emberek ok is :d na szoval, szerintem nem problema,es nem kene neked sem annak latni a helyzetet,ez inkabb parasztsag mint undorito
2009. ápr. 7. 10:38
Kapcsolódó kérdések: