Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Roma lány vagyok, szeretnék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Roma lány vagyok, szeretnék egy magyar fiúval megismerkedni, aki tetszik. A családban sose volt nem roma tag, de ők szerintem nem elleneznék. Van esélyem egy magyar fiúnál? Nem nagyon rasszisták?

Figyelt kérdés

nem vagyok műveletlen, egyetemre fogok járni jövőre, koszos sem vagyok, mielőtt valaki ezzel poénkodna

szép az alakom, a melleim, az arcom, ápolt vagyok, csak a bőröm színe miatt egyértelmű, hogy roma vagyok

és még szűz :P

2010. máj. 28. 17:03
1 2 3 4 5 6
 21/52 A kérdező kommentje:

már a jobbikosok is elfogadnak, akkor nem lehet akkora a baj :P

nagy virágos szoknya? na azt sose venném fel!

2010. máj. 28. 18:09
 22/52 anonim ***** válasza:
60%
Figyelj szerintem inkább egy hozzád hasonlóval próbálkozz mert ha a fiúban felébred a rasszizmus úgy mint bennem akkor annak nem lessz jó vége mármint a számodra jaés igazuk van az elöttm lévőknek hogy az olyanokkal mint te semmi baj csak a többi cigóval tudod mire gondolok.Amúgy meg azt furának találom hogy egyetemre mész és még szűz vagy romáknál ez nem jellemző ott 13 és már elkötelezett
2010. máj. 28. 18:43
 23/52 anonim ***** válasza:
100%
Miért ne lenne. Mondjuk én pl nagyon nyitott vagyok a bőrszín nem számít nálam párkapcsolatban. De ami miatt nem szoktak működni nem bántás képp vagy rasszizmusból mondom. (nem egy roma barátom van) De hiába rendes egy lány/fiú esetleg szűkebb családja, ha a rokonság mondjuk nem olyan akivel dicsekedne sejted mire gondolok. Na és az ilyen rokonok miatt nem szokott működni, de ennek ellenére remélem összejön. Ajánlom figyelmedbe Mikszáth Kálmán Beszélő Köntös című művét. :) És van konkrét fiú aki bejön? Vagy csak úgy általában kérded lenne-e esélyed?
2010. máj. 28. 18:53
 24/52 A kérdező kommentje:

Nem minden roma egyforma, 13 éves magyar lányok is szexelnek, nem csak romák. A szegény magyarok ugyanolyan körülmények közt élnek, mint egy cigánytelepen a romák, gyakran szomszédokká válnak és elkezdenek hasonlítani a szokásaik. Van ilyen, őket a többi magyar is romának tekinti az életmódjuk miatt.

Én normális családból származom, csak éppen roma családból. A szüzesség meg így alakult, hogy még megvan, ha lett volna srác, aki tetszik, akkor már nem lennék az. Ilyen egyszerű, nem érték, nem hiba, csak tény.

2010. máj. 28. 18:54
 25/52 A kérdező kommentje:

18:53

Persze, hogy van egy konkrét fiú, aki tetszik, azt hittem egyértelmű.

Nem érdekelnek úgy általában a magyar fiúk, se általában a roma fiúk, egy fiú érdekel, aki történetesen magyar.

Bocs, ha félreérthető voltam, szóval van egy konkrét jelölt!

2010. máj. 28. 18:58
 26/52 anonim ***** válasza:
33%

Kedves Roma lány! miért nem fogjátok fel végre, hogy nincs roma meg magyar... magyar állampolgár vagy Te is!!

Egyébként az én egyik legjobb barátom is roma származású, minden renben vele.... kivéve, hogy folyton azon parázik, hogy ő cigány és mások mint gondolnak?? Az a baj, hogy a rasszista kérdést teljesen felfújták és szándékosan szítják az ellentéteket romák és nem romák között. Sajnos ezt kevesen veszik észre, és azokat is akik nem rasszisták...

2010. máj. 28. 19:16
 27/52 anonim ***** válasza:
79%
Ja én azt hittem, csak szimplán társat keresel. Hát akkor hajrá, próbálkozz! Milyen a srác? Stílusa, kinézete, politikai irányultsága?
2010. máj. 28. 19:22
 28/52 A kérdező kommentje:

a fiú teljesen normális, értelmes, nagyon jóképű (értsd: NEM tüsi zselézett haj, szolis bőr, pufi fej, sötét, oldalra fésült hajú, karakteres, vékony arcú, vékony, izmos, de nem kellemetlenül kigyúrt, csak sportos, nálam alig magasabb, szép a szeme, sötétbarna, kedves a mosolya

elég komolynak tűnik, nem egy helyi menő csávó, aki sorban dönti meg a lányokat a discoban, nem is láttam még lánnyal szórakozóhelyen

szóval tökéletesnek tűnik, éppen ezért aggódok, hogy mégsem tökéletes =/

úgy értem egy ilyen srác akár egy szép magyar lányt is megkaphatna, akkor miért járna velem?!

2010. máj. 28. 19:44
 29/52 A kérdező kommentje:

(NEM tüsi zselézett haj, szolis bőr, pufi fej) lemaradt egy zárójel a végéről

sötét oldalra fésült haj, szép arc... stb.

a legjobb pasi, akit valaha láttam

2010. máj. 28. 19:46
 30/52 anonim ***** válasza:
Akkor meg? Ha jóban vagytok, célozgass kicsit neki (jó idő vagy, sétálni szeretnél/fagyizni, de nincs kivel - mint utólag megtudtam, exem is így "mozdult rám"), aztán sok sikert.
2010. máj. 28. 20:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!