Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Roma lány vagyok, szeretnék egy magyar fiúval megismerkedni, aki tetszik. A családban sose volt nem roma tag, de ők szerintem nem elleneznék. Van esélyem egy magyar fiúnál? Nem nagyon rasszisták?
nem vagyok műveletlen, egyetemre fogok járni jövőre, koszos sem vagyok, mielőtt valaki ezzel poénkodna
szép az alakom, a melleim, az arcom, ápolt vagyok, csak a bőröm színe miatt egyértelmű, hogy roma vagyok
és még szűz :P
már a jobbikosok is elfogadnak, akkor nem lehet akkora a baj :P
nagy virágos szoknya? na azt sose venném fel!
Nem minden roma egyforma, 13 éves magyar lányok is szexelnek, nem csak romák. A szegény magyarok ugyanolyan körülmények közt élnek, mint egy cigánytelepen a romák, gyakran szomszédokká válnak és elkezdenek hasonlítani a szokásaik. Van ilyen, őket a többi magyar is romának tekinti az életmódjuk miatt.
Én normális családból származom, csak éppen roma családból. A szüzesség meg így alakult, hogy még megvan, ha lett volna srác, aki tetszik, akkor már nem lennék az. Ilyen egyszerű, nem érték, nem hiba, csak tény.
18:53
Persze, hogy van egy konkrét fiú, aki tetszik, azt hittem egyértelmű.
Nem érdekelnek úgy általában a magyar fiúk, se általában a roma fiúk, egy fiú érdekel, aki történetesen magyar.
Bocs, ha félreérthető voltam, szóval van egy konkrét jelölt!
Kedves Roma lány! miért nem fogjátok fel végre, hogy nincs roma meg magyar... magyar állampolgár vagy Te is!!
Egyébként az én egyik legjobb barátom is roma származású, minden renben vele.... kivéve, hogy folyton azon parázik, hogy ő cigány és mások mint gondolnak?? Az a baj, hogy a rasszista kérdést teljesen felfújták és szándékosan szítják az ellentéteket romák és nem romák között. Sajnos ezt kevesen veszik észre, és azokat is akik nem rasszisták...
a fiú teljesen normális, értelmes, nagyon jóképű (értsd: NEM tüsi zselézett haj, szolis bőr, pufi fej, sötét, oldalra fésült hajú, karakteres, vékony arcú, vékony, izmos, de nem kellemetlenül kigyúrt, csak sportos, nálam alig magasabb, szép a szeme, sötétbarna, kedves a mosolya
elég komolynak tűnik, nem egy helyi menő csávó, aki sorban dönti meg a lányokat a discoban, nem is láttam még lánnyal szórakozóhelyen
szóval tökéletesnek tűnik, éppen ezért aggódok, hogy mégsem tökéletes =/
úgy értem egy ilyen srác akár egy szép magyar lányt is megkaphatna, akkor miért járna velem?!
(NEM tüsi zselézett haj, szolis bőr, pufi fej) lemaradt egy zárójel a végéről
sötét oldalra fésült haj, szép arc... stb.
a legjobb pasi, akit valaha láttam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!