Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randiztam egy pasival, de eléggé kiábrándulam veletek volt ilyen már?
Figyelt kérdés
Egy srácot nagyon rég kineztem magamnak, soha nem beszéltünk, nem ismerjük egymást személyesen.
Már fantáziáltam is róla sokat, hogy milyen lehet megcsokolni, a vállára borulva szeretkezni.
Na azóta randiztunk és fura figura, nagyon más, mint e én. Folyton ivós sztorikat mondott, más magánéletet fecsegte ki, még hogy kiket hogy vert agyon.
Teljesen másnak képzeltem el, azt hittem érzékenyebb típus.
Ezota már nem fantazialok róla hogy milyen az ágyban. . Vagy csak jobban meg kellene ismernem?
2017. okt. 4. 21:19
21/21 anonim válasza:
Ilyennel még kalandot se, max. ha tényleg nagyon megmozgatta a fantáziám, akkor fejben dugnék egyet, de leginkább ott se... De azért tényleg itt a kettős mérce, ha egy hapsi írkálna ilyeneket, azt mondanák rá, hogy persze, jó lesz az, csapassad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!